Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
📺 WEBINAR прямий ефір "Отримати ПР статус в Канаді по Сімейному Воззʼєднанню" 🇺🇦🇨🇦 ☝️ КОЛИ - СЬОГОДНІ 23 жовтня 2023 ⏰ 16-00 Торонто 🎬 НЕ ПРОПУСТІТЬ 🌐 www.youtube.com/watch?v=xXtfDouLwG8 📱 Telegram: t.me/UA_Canada_Cuaet .‼️ Теми для обговорення: 👇 🔹Хто може взяти участь в програмі отримання ПР по воззʼєднанню сімʼї 🔹Дві категорії людей /родичів які можуть брати участь 🔹Вимоги до родича в Канаді 🔹виїзд з Канади в процесі (кому можна , а кому ні ) 🔹як подавати (жовтень 23) 🔹що робити після того як подали і чого очікувати (жовтень 23)* * Інформаційне наповнення може змінюватися в залежності від анонсу IRCC 🎙 Доповідач -ліцензований імміграційний експерт ONTARIO (CANADA) Дарія Грабчук ⏳ Підключайся до ефіру: 📟 Дата 23 жовтня 2023 року ⏰ Час Торонто - 16-00
-
Чи може хтось підказати, якщо на візу буде подаватись мама з маленькою дитиною, то вибрати треба останнє?
-
це я знаю)
-
якщо подавати будете ви замість неї, то 2
-
На крайній питаю, бо не собі роблю
-
якщо перекласти, то там все чітко написано) так, 3
-
Вітаємо Oleg, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Доброго дня, всім! Потрібен страховий агент для страхування авто. Буду вдячна за контакти. 🙏🙏🙏
-
Привіт. Є поселення, не хвилюйтесь
-
Сдаться комната в аренду, 900$ с человека, 1й и последний месяц, уже можно въезжать, рядом все магазины и автобусные остановки