Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Тогда не думаю что это проблема Я в Украине на лизинговой с такой системой отслеживания проездила 5 лет ,проблем не было
-
Да, именно так и прописано.
-
В договоре должно быть прописано в каких случаях могут блокировать двигатель ,обычно это если вы не будете платить В Украине иногда лизинг ставил в корпоративные машины свои системы отслеживания
-
Доброго дня) Підскажіть будь-ласка якого оператора вигідніше купити сімку, щоб якомога більше інтернету було? Може є якісь акції зараз та вигідні пропозиції?
-
Можливо залежить від дилера
-
По ідеї кредит надає банк на машину і я недумаю що ці банки встановлюють якісь джіпееси в них є для захисту страховка,але точно незнаю як тут працює система бо нестикався з цим особисто.
-
Ні, ті хто купив машину без кредиту таку систему не мають
-
Так, я знаю про яку систему ви говорите, але швидше за все, якби ви просто купували машину, вам сказали б те саме, що потрібно поставити, бо вони хочуть контролювати це. Я вважаю, що це занадто, але в окремих випадках для поліції буде легше затримувати злодіїв, тому не знаю
-
Одмен удоли
-
Спам,ненормативная лексика
-
Можливо тут шось таке є,в Європі нема бо знаю.
-
І мені писав:) Даун)
-
Це така система що може заблокувати двигун віддалено, і нас зобов‘язують підписати згоду на таке щоб кредит отримати…
-
Незнаю як в Канаді але думаю як і в Європі відсліжування машини це таке як Джіпеес встановлюється по бажанню замовника ви окремо платите кожний місяць,можна особисто поставити цей Джіпеес шоб більше неплатити щомісячно зараз варіантів є багато,вони більш обов’язково встановлюються на робочих машинах,бусах ,траках та на інших спецтехніках шоб контролювати робочих та де знаходиться на даний момент цей об’єкт, а кредитні легкові машини всі затраховані навіть від кражі і їх нема сенсу контролювати,дуже дорогі машини маю особливі джіпееси через супутник.
-
Ні, то не тільки для ньюкамерів😅
-
Тому що ми ньюкамери?
-
Не тільки якщо в кредиті, це загалом система, щоб поліція могла контролювати вашу машину🫠
-
Можливо хтось шукає житло, готові прийняти сім‘ю з дітьми. В місті Мідленд (Онтаріо), окреме приватне житло, (будинок), кухня, вітальня, дві спальні, також абонемент в спортивний комплекс, допомога з продуктами, пошуком роботи. Тел. 7055273824 Марія
-
Осуждаю
-
Доброго вечора. Підкажіть, а медкомісію з якого віку потрібно робити? Наприклад, для діток 3-4 роки також потрібно?
22 Jan 2023, 02:47
9834/119108
about 4 hours ago