Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Всім доброго дня я з подругою прилітаємо в Торонто 9 листопада Ми покищо ще не знайшли житло, томущо більшість орентодавців хочуть щоб клієнти були вже там на місці томущо охочих на місці багато. Тому ми шукаємо хорошу людину або людей які змогли би нас на деякий час прийняти до себе. За договірну плату та вдячність. Дякую
-
ВПЕРШЕ В УКРАЇНІ🔥 БЕЗКОШТОВНИЙ марафон з носієм мови з Англії! Лексі (носій мови з Англії) пів року працювала над програмою, яка дозволить вам зламати мовний бар’єр усього за 1 тиждень! Це унікальна можливість, бо протягом цілого тижня у вас буде змога спілкуватись з носієм мови, отримувати уроки від мене та Лексі + знаходитись в оточенні інших замотивованих учнів, що не дозволить вам зупинитися🔥 Проводиться цей марафон вперше та востаннє разом. Тому встигніть приєднатися! Старт 26 жовтня. Реєстрація за посиланням enjoyenglish.com.ua/english/reg01?utm_source=chats_tg&utm_medium=english&utm_campaign=reg01&utm_content=live&utm_term=ua Побачимось, see you!
-
Добрий день, шукаю житло в Торонто, розглядаю кімнату (на підселення)🙌 Відпишуть будь ласка, якщо хтось може допомогти 🙌
-
Есть кто летит из Украины в Торонто ближайшее время и сможет взять с собой пару упаковок лекарств( не за бесплатно) . Если нужно встретим из аэропорта🙏🏻
-
а на сейфти на ржавчину никто не смотрит кстати?
-
Ну якщо корозія на крилі чи на бампері, то як вона впливає?
-
Та вот как раз таки коррозия на безопасность влияет побольше чем лампочка на приборке…
-
На сейфті дивляться щоб ви безпечно могли доїхати з пункту а в пункт б принаймні разів 50 Тобто там головне колодки, щоб всі рухомі деталі були у задовільному стані, двигун щоб нормально працював і все в такому роді Корозія на безпеку не впливає, хіба вона на важливих деталях, то в такому випадку не пропустять
-
Понял, круто, спасибо
-
Ну в Канаді не дурні також як ні як, хоча іноді здається що ідіоти повні Але і сейфті купити можна спокійно, зустрічав вже таке Тому коли шукав машину першою умовою продавцям ставив що під час тест драйву ми їдемо до мого механіка і він буде проводити незалежний огляд. Багато хто відмовлявся від такого
-
На Крыле не особенно, пороги уже разговор другой.