Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Яка робота напишіть будь ласка. В групу. Бо так таємниче пишете ніби якась афера.
-
Стильна та зручна зимова куртка від “skimly” на кожен день 🔸Матеріал: водонепроникна плащівка 🔹Утеплювач: європух 350. 🔸Підкладка: 100% поліестер. ❄️Температурний режим від +5°C до -35°C. 🔶знімний капюшон на блискавці, що робить куртку ще більш практичною та зручною у використанні. 🎨Колір: чорний, хакі 💵Ціна: 99 CA$ Доступні розміри: S, M, L̶,X̶L̶ 🇺🇦 Все зроблено в Україні 🚚 Безкоштовна доставка в той же день у межах Торонто Для замовлення пишіть нам у DM: • Instagram: www.instagram.com/skimly.ca
-
Доброго дня, шукаю роботу в Торонто. Мені 24 роки. Проживаю в Етобіко, знання англійської-початківця (учу) Працював на заводах, будівлях (підсобником), менеджером з продажу. Торонто працював в автосервісі (підготовка машин до фарбування), на будівництві підсобником, убер-доставці! Тяжкої роботи не боюся, швидко навчаюсь новому! Готовий вийти відразу! Шукаю довгострокову роботу, не на тиждень-два! Якщо ви маєте пропозицію, напишіть мені, будь ласка!
-
Доброго дня. Хто вже подавався за новою програмою по возз'єднанню сімей, підкажіть будь ласка, які документи потрібні від родича громадянина канади? І взагалі які документи потрібні?
-
Все в чек листе есть, который предоставлен на сайте, на странице программы Просто прочитайте, там все прозрачно)
-
www.canada.ca/content/dam/ircc/documents/pdf/english/kits/forms/imm0190e.pdf
-
Дайте будь ласка лінк🙏
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/pr-family-reunification/apply.html#step1 ну и тут все по списку
-
Дуже дякую. Дуже цінна інформація, бо ми маємо довідки з дії, але треба було підтвердити, я не знала як це робиться.
-
Но пока инфа такая
-
Хз верно или нет, не пробовал пока что
-
vm.tiktok.com/ZGJK6oD9C
-
Дякую. Сподіваюсь останнє питання) Де брати довідки про несудимість?
-
Хто шукає авто на екзамен чи оренду? Пишіть у приват
-
Українське консульство Або Дія
-
Кинь ссылку, пожалуйста