Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Вам головне це мати змогу вилетіти по такому паспорту , бо з Канадою точно проблем не буде. З Турції по таким паспортам вилітають без проблем. Знаю таких людей особисто. З Європи в когось були запитання
-
Когда на сайт приезжает ministry of labour никому не пофиг)
-
Так же вроде как есть сертификаты на работу на сизор лифтах и банкет траках,но то такое типо серой зоны,если компания следит за сейфити то возможно, в основном всем похер,как минимум до инцидента
-
Лицензия делается working on highs. 8 часов курс стоит порядка 200 300 долларов
-
Требуется: официант, бармен, кальянщик в ресторан. Даем работу с жильем и питанием, есть вопросы, пишите в личные.
-
К нам частенько на residential construction заезжали. Мы просто с сайта съебывались)
-
Я за 9 месяцев ещё не разу не видел каких либо инспекций, может потому что инфраструктуру делаем хз. Но про отдельный курс инфа всплыла после того как фура автовышку потрогала. Но учитывая что до сих пор не торопятся с курсом,видимо не так и нужно
-
Видимо в вашей отрасли любят хер положить на это дело. Я на город сейчас работаю,в большинстве случаев на машины с логотипом не обращают внимание, но с другой стороны у нас в 90% все по правилам или очень близко
-
Розпродаю цигарки по 35$ за блок
-
Вітаємо Harkusha, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Які саме?
-
Шукаю кімнату в Етобіко. Бажано укомплектовану, пишіть будь ласка в приватні повідомлення. Дякую!
-
Можливо у когось є адвокат/юрист який займається іншуренсами? Чи взагалі справами з авто
-
!АВТО/ТЕНАНТ/ КОМЕРЦІЙНЕ СТРАХУВАННЯ! Усім доброго дня, я пропоную послуги ліцензованого брокера зі звʼязком 24/7 ! Якщо ви зацікавлені у авто/тенант/бізнес страховці, пишіть! Швидко перевіримо ціни з усіма страховими компаніями Онтаріо, оберемо найкращу та оформимо. Буду рада допомогти! 437-260-2590 дзвоніть, або пишіть whatsapp/telegram/viber
-
Шукаю роботу. Можна в нічну зміну на виробництво. Англійська розмовна. Може у когось на роботі є вакансії? Буду вдячна за допомогу.
-
Вампіри, демони та інші істоти, ви готові? 🧛🏻♀️🧟♂️ Ми розпочинаємо 🎃«Ukrainian Halloween Party”🎃! 🔥Якщо костюми ще не одіті на вас, то це величезна халепа!😨 Адже коктейлі, алкоголь, наші ді-джеї та багато іншого вже чекає саме на тебе😏🥃 За найкращий костюм буде 3 призових місця, загальна сума яких складає 600$😱 Для наших крихіток 🆓вхід цілу ніч та коктейль БЕЗКОШТОВНО🫣 Для чоловіків – 25$ ⭐️SHINING STAR ⭐️вже зачекався тебе🫶🏼, бери всіх друзів і відчуй цей ритм на повну🎉 📍Restaurant “Fregata” 1900 Dundas St E, Mississauga, ON L4X 2Z4
-
Всім привіт! Шукаю роботу. Розглядаю всі варіанти: прибирання, склади, викладка товару в магазинах, помічник кухаря. Маю початковий рівень англійської, але активно вивчаю. Буду вдячна за пропозиції та допомогу.
-
Вампіри і демони вчора бігали в аеропорту Махачкали 🤣🤣🤣
-
Если кому то нужна помощь с выездом из Украины или кто то хочет вывезти своего ближнего то обращайтесь ко мне в лс или заходите в чат по выезду где есть отзывы уже выехавших людей @redneckchat
-
Здаються 1-кімнатні апартаменти в Bloor Village, Toronto $2600+комунальні 5хв пішки від Jane subway Окремий вхід, велика вітальня, спальня, душ і туалет Pets-friendly Паркомісце Розглядаємо до 2х дорослих Вільно з 1го листопада За більш детальною інформацією, пишіть в особисті повідомлення
22 Jan 2023, 02:47
98948/119101
about 3 hours ago