Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Вирішу це питання з Ігорем і дам знати
-
Всі питання до @royalflows Я не власник Sercevo
-
Зустрічайте нову Українську вечірку від Sercevo «Україна переможе» Робимо для вас двіж до дня ЗСУ. Ви всі довго на це чекали, тому ми відкриваємо для вас двері 2-го грудня о 21:00 за адресом Downtown, Toronto, 643 Yonge Street.(19+). На тусі буде: 1. Українські пісні всіх років.(наші діджеї) 2. Бар з нашими українськими напоями. 3. Святковий торт 4. Душевні танці та патріотичні декорації. Ми хочемо підтримати кожного з нас, нашу країну, тому на тусі буде скринька, та всі бажаючі можуть закинути донат на ЗСУ. Придбати квитки можна відсканувавши QR код на постері або за цим лінком www.eventbrite.com/e/party-tickets-469664347707 Слава України!
-
Й переводить з дебетової на кредитку
-
Там є опція трансфер funds
-
Підскажіть у кого CIBC банк, як в мобільному додатку перевести гроші з дебіт карти на кредитну?
-
Ааа
-
???
-
Доброї ночі, люди добрі! Допоможіть нам будь ласка! Я благаю вас, не залишайтеся в стороні, не треба бути байдужими. Я і моя донька, тимчасово живемо у місті Кривий Ріг, Дніпропетровська область. На разі виходить так, що я не маю постійної роботи так, як і не маю постійного заробітка. А тим часом, вже йде третій тиждень моїх випробувань, у місті, в яке я потрапила перший раз у своєму житті. Я прошу всіх не байдужих, всіх тих, хто може допомогти нам копійкою, памперсами або дитячим харчуванням - відпишіть мені в ЛС. Будь-ласка, тільки не ігноруйте моє прохання. Ми всі батьки, і всі віддамо і зробимо все, задля наших дітей, але все що ми могли зробити, ми вже зробили, залишилася єдина надія, надія на вас, друзі. Ми дуже розраховуємо на вашу допомогу. Дякую вам за увагу.
-
Шо за двіж?можна ссилочку)