Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаємо Oleksii, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Я взагалі іноді не розумію , як можна встигнути прочитати це, особливо коли вже втомлений їдеш після роботи і очі вже не дуже бачать. Мій знайомий постійно подає до суду і через рік, півтора йому або знімають взагалі штраф і порушення , або він платить половину і знімають поінти. Це з його слів. Якщо треба, я в нього дізнаюсь подробиці, як це робиться.
-
-
Вітаємо Igor, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Nestor, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Serh, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Добрий день Можливо в цій группі е українські розробники або тестувальники у котрих в компанії е вілкриті позиції QA Automation Engineer, SDET, QA Engineer. Скоро закінчуеться контракт з поточною компаніею. Тому наразі в активному пошуку роботи. Буду дуже вдячний за рекомендації. Дякую
-
Працюю з картами ТАРО Всі події, що відбуваються з нами вже прописані на інформаційному рівні . За допомогою карт таро можна зчитати цю інформацію. ✔️Роблю розклад на ситуацію ✔️Розклад на конкретну особу. ✔️Розберемо Любовні стосунки ✔️Підкажу як знайти вихід із заплутаної ситуації. ✔️Ситуації на роботі Консультую онлайн Винятково в листопаді я в Торонто , можлива очна зустріч. Звертайтеся 🌹🍁
-
Обезбол