Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаємо ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Можно без
-
Його не дають на дві неділі, а на 2-3 дні, а потім може в інший готель переселять, або якщо повезе то залишать в тому готелі! Іди в червоний крест в аеропорт
-
Дают, на две недели, после 5ти дней проживания звонишь на горячую линию и подтверждаешь продление. Не вводи людей в заблуждение.
-
Вітаємо Олег, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Привет всем! Мы ищем новых партнёров в нашу кpиптoкoмaнду. Несколько слов о заработке: - Бесплатное обучение - Сопровождение и доведение к желаемой прибыли - Возможность совмещать с основной работой - Возможность встречи либо же видео-обучение Уверяем вас, что каждый сможет справиться. Подробности в ЛС
-
/unban
-
/unban
-
Я сам з Херсона,попав трохи в халепу,в Києві.Викрали сумку,з документами та гаманцем... Просив тут допомоги,люди думають що шахрай,то це не так.Мені потрібно негайно добратися до Херсона. Прошу позичити не байдужих 600грн.по можливості приїду до дому поверну.Не байдужих,хто скільки може..Докази з дії можу надати в особистих. Якщо щось не так,не блокуйте будь ласка 🙏 5366391103861092
-
Здається 1й Поверх в приватному будинку з окремим входом. 📍Торонто, Bloor Village Окремі вітальня, спальня, душ з туалетом, спільні - кухня, лаундрі, бекʼярд $2600+Utilities Pets-friendly Вільно з 5го листопада Розглядаємо до 2х дорослих. За більш детальною інформацією, пишіть в особисті повідомлення