Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Сдаём квартиру с 1 декабря 1 спальня, 2 bathroom, ден (можно сделать под вторую спальню). Выезжаем на 2 месяца раньше, поэтому можно снять как на 2 месяца, так и продлить контракт на год. Цена за 2 месяца 2500/мес + utilities. На следующий год цену поднимают до 2700. Район leaside. За подробностями и фото - обращайтесь.
-
Вітаємо Yelizaveta, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Приложение
-
Paysend
-
Pay pal еще можешь попробовать
-
Если укр карт валютная, то можно чисто через интернет банкинг
-
Доброго дня. Хто подавався на візу в новому паспорті from inside canada? Якщо не складно, напишіть будь ласка лінк куди потрібно заходити щоб заповнити аплікацію. Я знаю що це canada.ca але не розумію що робити далі. Який пункт меню вибрати? У мене є аккаунт gckey.
-
Вітаємо Анастасія, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Якщо ви без дітей, то на багато не розраховуйте. Прилетіли з Варшави до Торонто, давали житло лише сім'ям з дітьми або у кого інвалідність. Це було в березні. То ж раджу брати каремат з собою, якщо прилітаєте вночі).