Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт, потрібна людина на роботу по суботах, стажування 2-4 тижні кожного дня, а потім тільки суботи. Офісна робота, customer service. Англійська комунікативна обов’язкова. Пишіть кому цікаво🙂
-
Сдаём квартиру с 1 декабря 1 спальня, 2 bathroom, ден (можно сделать под вторую спальню). Выезжаем на 2 месяца раньше, поэтому можно снять как на 2 месяца, так и продлить контракт на год. Цена за 2 месяца 2500/мес + utilities. На следующий год цену поднимают до 2700. Район leaside. За подробностями и фото - обращайтесь.
-
Вітаємо Yelizaveta, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Добрый вечер! Подскажите пожалуйста, кому нужна грн на укр карту , а вы мне на канадскую положите? Торонто Или подскажите приложение
-
Приложение
-
Paysend
-
Pay pal еще можешь попробовать
-
Здаю житло в будинку з окремим входом і власною ванною кімнатою. 2 (дві) просторі кімнати. Можна з тваринками 😄. Метро Jane, 4 хвилини Ціна $2600+Комунальні. Пишіть в приватні, відповім на ваші запитання і домовимося про зустріч.
-
С этого приложение я кидал на укр карту На канадскую не пробовал
-
Если укр карт валютная, то можно чисто через интернет банкинг
-
Спасибо
-
Доброго дня. Хто подавався на візу в новому паспорті from inside canada? Якщо не складно, напишіть будь ласка лінк куди потрібно заходити щоб заповнити аплікацію. Я знаю що це canada.ca але не розумію що робити далі. Який пункт меню вибрати? У мене є аккаунт gckey.
-
И мене будьласка додайте)
-
El Roperito Oficial maps.app.goo.gl/rLDuW3fVbPAWeKrC9
-
Вітаю, хтось будь ласка зараз може скинути 8$ на PayPal? Допоможіть 🆘
-
Вітаємо Анастасія, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Ми допоможемо вам легко та швидко переїхати, або доставити вашу посилку з точки «А» в точку «Б»
-
Где можно обменять монеты на кэш?
-
Якщо ви без дітей, то на багато не розраховуйте. Прилетіли з Варшави до Торонто, давали житло лише сім'ям з дітьми або у кого інвалідність. Це було в березні. То ж раджу брати каремат з собою, якщо прилітаєте вночі).
-
Добрий вечір. Я збираюсь прилетіти з тіткою в Торонто, підкажіть будь ласка куди звернутись щоб надали безкоштовне житло на перший час по прильоту?
22 Jan 2023, 02:47
99498/119157
about 3 hours ago