Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Да мені казали він легко купується)
-
Мені здається бажано мати сертифікат, але теж точно не знаю. Але можу сказати таке, в мене питалися сертифікат коли йшла волонтерити на українському фестивалі продавати алкоголь За англійську мову у українських ресторанах думаю теж би бажано трошки знати. Так як можуть приходити люди які не є українці та не знають української мови
-
Дякую дівчатка 🫶
-
Зрозумів) дякую
-
Да трошки я знаю) але давно практики не було) да і треба вчитися далі
-
⚡️ План рівнів імміграції Канади🇨🇦 на 2024-2026 рр ✅ Іммігранти відіграють важливу роль на ринку праці та розвитку економіки Канади🇨🇦 , допомагаючи забезпечити Канаді навички,таких як підтримка ініціатив сталого розвитку для до (net-zero) і цифрової економіки, а також щоб зменшити брак робочої сили в критичних секторах: 🔵охорона здоров’я 🔵наука 🔵технології 🔵інженерія та математика (STEM) 🔵торгівля 🔵транспорт і сільське господарство. ✅ Для Family Class підтримка родини важлива для добробуту та соціальної адаптації новачків, а також забезпечує економічну вигоду. Подружжя та партнери часто приєднуються до робочої сили та допомагають збільшити дохід домогосподарства, а батьки, бабусі та дідусі часто забезпечують догляд за дітьми, що дозволяє їхнім спонсорам працювати. Джерело 🎬 Youtube www.youtube.com/@UA_Canada/ 📱 Telegram канал Канади 🇨🇦 : t.me/UA_Canada_Cuaet 📱Telegram чати міст Канади 🇨🇦 : linktr.ee/ua_canada
-
Друзі підскажіть де можна знайти недорогу техніку по типу :Монітора Телевізора, TV приставки, ноутбуки, PS4 і тд Які магазини-локації можете порекомендувати де є такі речі б/у або нове просто переоцінене? Дякую
-
Є місце до косметолога на 9 та 11 листопада. Район Річмонд Хіл.