Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Все норм. Там є і інші акаунти та ваші борги типу кредиту на авто чи телефону.
-
Вітаємо Honey Badger 🫥 🥷🏾, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Ludmila, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Всім привіт, дайте колективну пораду, будь ласка: Я хочу дружину саму відправити в Канаду в січні (самі розумієте чому чоловік не може), вона буде сама, вагітна, англійська на високому рівні (філолог і працює онлайн), але збережень у нас ну зовсім мало. Якщо вона прилетить в Торонто, отримає на 2 тижні житло від добродіїв... ЩО ДАЛІ? Чи є якісь варіанти дуже дешевого чи субсидійованого житла - 1 кімнати, basement, тощо - надалі на довший термін? Вона може і за містом жити, де саме нам не важливо, але головне що ціни які ми бачимо в оголошеннях навіть на кімнату - по 2 і вище тисячі - то не підйомне для нас. Просимо вас, поясніть які є можливості . Дякуємо!
-
Кто знает, продается в торонто нац?
-
Ты про насвай?
-
У китайцев
-
Тут ще можуть бути проблеми і по дитині ,дитина народиться і буде канадець ,і питання в тому що Канада до дітей ставиться дуже відповідально .можуть бути проблеми при виїзді за кордон с Канади .мама є ,а батько хто ?і де він ?І як доказати що ви батько ?І не проти виїзду за кордон (точно підсказати не можу але є якийсь в Канаді дуже важливі моменти.Тут важко навіть чоловікам з клаліфікаціею та головою.жінка ще важче ,а вагітним да і одній (погана ідея)для жінки а для дитини гарна ,потрібно везти з собою гарний кеш(10000-15000)мінімум .від держави 3000 доларів це не гроші тут.з житлом дуже важко .з роботою теж не легко на старті ,багато людей з англійською мовою приїжджають і Канада деяких із них ламає .тут як кому повезе.без авто тут жити не можливо ,плюс скоро зима ,і зима тут не така як в України .тому краще дуже гарно подумати .як мінімум саму не відправляти ,краще мати вже знайомих які тут або як мінімум планують тут бути.
-
Всім привіт, шукаю підробіток, фізичне навантаження - не проблема. В кого є якісь варіанти прошу писати у приватні повідомлення
-
Яка різниця в Саскачевані чи в Торонто якщо грошей нема? Ви ж самі знаєте як вони тут розходяться. Ради чого? Потратитися на пологи і нервуватися як жити кожен наступний місяць? Вирішувати їм, але якщо питають поради то жінка з грудною дитиною це не жарти. Вони залишаться сам на сам з проблемами і чоловіком на іншому кінці світу, який у разі якихось проблем не зможе взагалі нічим допомогти.
-
Ну, пологи тут начебто безкоштовні, охіп покриває. Але в усьому іншому згодна з попередніми дописами: самій, без грошей, буде НЕРЕАЛЬНО важко.
-
Я також з тієї тусовки, хто хоче там влаштуватися) 3дшнік