Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт) Може є хто займається квітами тут і шариками?)
-
Друзі, ще один терміновий збір на мавік3Т для підрозділу ГУР! Підрозділу ГУР, терміново потрібен дрон Мавік 3Т. 🎯Ціль: 180000.00 ₴ 🔗Посилання на банку send.monobank.ua/jar/9L2aUNSDRF 💳Номер картки банки 5375 4112 0928 1125 PayPal [email protected] Всім наперед дякую за підтримку і допомогу! Все буде Україна 💪💪💪 www.facebook.com/100008176775933/posts/pfbid0hKSKCbFXbR3dEwQQp7E1bxw5Rw9nKsAwizbfnVY5v3urqZ5WJv2mdiYUR2u21sEkl/
-
Треба з ними говорити , якщо пояснити що по cuaet видають кредитку
-
Вітаємо ✝️, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Є місце для хлопця в бейсменті без предоплат north york
-
Вітаємо Виталий, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Игорь, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Всім привіт! Підкажіть, чи можливо зараз десь безкоштовно/зі знижкою зробити переклад документів? Потрібен переклад диплому та додатку з оцінками (не WES, а звичайний переклад) Дякую)
-
Доброго дня❗️ Мене звати Катерина, я працюю в оптиці 🤓 Я випросила трішки знижок на окуляри для наших! 💙💛 Single Vision до +/- 4.00 Оправа безплатно + лінзи (Antireflective and scratch-resistance coating ) = 140$са. Progressive Оправа безплатно + лінзи (Antireflective and scratch-resistance coating) = 280$са. Якщо бажаєте Transisions +50$ Якщо Single Vision більше +/-4.00 тоді також +50$ до ціни лінзи. ( Лише на вибрані оправи, хорошої якості! Яких насправді більше 200, тож точно знайдете щось підходяще 😉) + 1 рік повної гарантії безплатно❗️ Просто скажіть що хотіли б 🇺🇦 UA DEAL 🇺🇦 До 31 Грудня цього року❗️🎄 Також діятимуть знижки на інші оправи і лінзи! Ціни варіюють в залежності від бренду. Якщо є якісь додаткові питання, пишіть в приватні 😊 або ж телефонуйте 905-272-1632 (Abbe Opticians)