Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Всем привет, ищу флориста, кто может приехать, пересадить вазоны и объяснить как за ними ухаживать, на платной основе Есть тут специалисты? Ричмонд Хилл.
-
Доброго усім дня 🙋🏼♀️ пропоную роботу на дому, треба переписувати текста у word , складного нічого немає, заробітна плата гарна 😻 Плата також завжди вчасно, кому цікаво пишіть у особисті повідомлення я все розповім, усім гарного дня та настрою….
-
🔥 Ламінування брів та вій з -15% знижкою для всіх нових клієнтів! ✨ Що ти отримаєш? ✔ Довготривалу укладку брів ✔ Виразні, підкручені вії без туші ✔ Натуральний, доглянутий вигляд Для запису, пишіть в інстаграм www.instagram.com/arina.lamination?igsh=MXQwN3RtZWxkczFqdA%3D%3D&utm_source=qr
-
Стіки , сигарети, девайси, одноразки, табак для кальянів - це все ви знайдете тут 👇 Залишаю контакти та посилання на наш канал нижче👇 Самовивіз без передоплати 📦 Доставка по всій країні 📍 Постійно поповнюється асортимент новими пропозиціями 😊 Регулярно проводяться акції 🙏 Оновлення товару – регулярно ✅ Доступний як роздріб, так і опт ✅ Натискайте на кнопку нижче, щоб замовити продукцію👇
-
Вітаємо Карина, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Добрий день! Чи була в когось ситуація і можливо знаєте хто може з цим допомогти. В мене був PR 7 років назад, якому закінчився термін дії і я ним не скористалась, зараз я в Канаді і хочу знати чи можна відновити? Чи є в когось така ситуація?
-
Привіт, в Двіж в Торонто краще запитай, думаю щось знайдеш)
-
Вітаємо Artem, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Стіки , сигарети, девайси, одноразки, табак для кальянів - це все ви знайдете тут 👇 Залишаю контакти та посилання на наш канал нижче👇 Самовивіз без передоплати 📦 Доставка по всій країні 📍 Постійно поповнюється асортимент новими пропозиціями 😊 Регулярно проводяться акції 🙏 Оновлення товару – регулярно ✅ Доступний як роздріб, так і опт ✅ Натискайте на кнопку нижче, щоб замовити продукцію👇
-
Привіт! Шукаю людину, яка найближчим часом буде їхати з України в Торонто і зможе передати маленький вейп. Його можна провозити в ручній кладі. Готова заплатити за допомогу. Буду вдячна!
-
Вітаємо Kira, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Vadym, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Доброго дня,з 31 березня шукаємо двох кімнатну квартиру район Єтобіко
-
Всім привіт Де можна в Торонто знайти страхівку на машину?