Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Смішно
-
Якшо він скидає бабки на ЗСУ хай хоч чорта прославляє
-
Вони роблять те, що вміють краще. Є багато публічних людей до які викликали у мене нудоту, але зараз як вміють роблять для України. Багато артистів ще повторювали відому х.єту "ми ж браття", тепер в них чітка позиція. І мені начхати на те, яка він людина всередині, головне щоб він приніс користь Україні.
-
Ну от дивись, я не виправдовую ні ломаченка ні усика, бо «переоьувались» хоча і досить притягнуто. Але вони роблять корисне для України, кожен хто як може. Якшо ти наближаєш перемогу України будь яким способом це добре, чи надсилаєш кошти, чи посилки, чи сам воюєш, чи нагадуєш про Україну в медіа просторі. Але якшо ти просто варякаєш, нічого при цьому не роблячи, і тіки критикуєш, то закрий пельку
-
Піарилися майже всі, тим не менше вони залишалися в Києві. Такі як Усік та Ломаченко більше корисні заробляючи кошти для україни тим, що вміють краще за всього. Як і артисти деякі. А от хто зрадник, ми все виявимо частково вже підчас війни, а після ще багато чого випливе на поверхню. Просто, зараз, люди спекулюють, як колись робили - не зовсім час. Це не тільки про наших спортсменів, але й політиків теж. Хай СБУ робить те, що потрібно.
-
Мені потрібно у Торонто
-
Стара шарманка. Вже всі знають, що Усік не найрозумніший член суспільства і в нього релігія мозку, але він чудовий боксер і прийняв правильне рішення після 24-го лютого. А не й.банута позиція "астанавіте вайну, не ваюйтє браття", хоча до вторгнення все майже так і було. Тому зараз ці спекуляції не потрібні. Народ може пишатися своїм чемпіоном, відволікаючись від жаху війни.
-
Лечу, не скоро. Можливо, буде місце. Поки точно не скажу 🥲