Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Я еду
-
+1 416 458 6990 Сергій , інструктор
-
Привіт усім))) можливо комусь буде цікаво)) Мене звати Вікторія. Усе своє життя я танцюю, маю вищу професійну освіту. З 16 років викладаю класичну хореографію і здійснюю мрію багатьох навчитися танцювати. Якщо ви або ваші дітки так само як і я, обожнюєте танцювати, хочете навчитися балету та стати на пуанти , то вам точно до мене. З вересня місяця, я починаю викладати балет в Easy Dance Studio яка знаходиться за адресою 5160 Explorer Dr #37 Mississauga, ON, L4W4T7. Заняття будуть проходити за розкладом : Середа - 17.00-18.00 діти 6-9 років 18.00-19.00 діти 10+ років Субота - 13.00-14.00 дорослі 18+ років 14.00-15.00 діти 6-9 років 15.00-16.00 діти 10+ років З нетерпінням буду чекати на вас. Записатися можна по телефону +1 (437) 238-7767, або написавши у приватні повідомлення.
-
Дякую!
-
Це Торонто? Бо мені вибиває ванкувер
-
Привіт! Треба терміново порада Зняли апартаменти, для того щоб заїхати треба зробити страховку на рік, мені нарахували 580 $ за рік. Будинок новий, в справному стані. Скільки ви платили за іншуранс? Дякую🙃
-
Доброго дня, можлтво хтось здає кімнату для дівчини або шукає сусідку? Бажано район Етобіко чи Місісага.
-
Тут не київське метро яке їде зі свидкістю світла, тут всі дуже на розслабоні і метро їде повільно, Бува зупиняється посеред тоннелю на хвилин 5, а то й 10. А бува взагалі ремонтні роботи в метро і посед гілки можуть висадити всіх і посадити на автобуси які будуть проїздами наступні станції метро. Але їдуть по місту, одже теж повільно)
-
Будь який на гілці метро) але це все залежить від того де знайдете роботу, бо навіть з громадським транспортом може бути довгенько. Я живо прямо біля метро і одної з великих транспортних розв’язок. Звідси я майже будь-куди можу доїхати на автобусі чи метро без сильних проблем, але наприклад до даунтауна мені їхати 1 годину і +- хвилин 10. Хоча для цього мені потрібно тільки метро і нічого більше