Вітаю, шукаємо жінку помічницю/caregiver з проживанням/live-in для частково паралізованої жінки 77 років.
Oshawa, Ontario.
Ми тільки-но закінчили rehab, вона може вставати за допомогою приладу і пересідати в візок. Більше за все їй потрібна компанія і базовий догляд. Мови якими вона розмовляє ®осійська, Hebrew, розуміє українську. Проживання на другому поверсі будинку, є німецька вівчарка. На другий поверх пес не заходить. Але займе час з ним познайомитись. Я вчуся онлайн, буду вдома і буду допомагати коли буде можливість.
Наші потреби:
Змінити дайпер, дати ліки, приготувати легкий сніданок. Моя свекруха не їсть все підряд, тому раціон буде обмежений, вигадувати не треба. Ранковий туалет, супровід на візку до ванної кімнати. Компанія під час того як вона сидить у візку, щоб не перекинулась і не наробила біди. (Вона буде дивитися Арестовича на YouTube 🤗)
Скільки зможемо, стільки ми будемо допомагати. Свекруха не маленька жіночка, але дуже хоче почати ходити і працює над собою. Отже фізичне навантаження буде, використання медичних приладів покращує це становище.
Якщо зацікавило, будь ласка напишіть мені у приват для всіх деталей.