Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Робота в Міссіссауга та GTA! Great Toronto construction company, запрошує на роботу працівників. Шукаємо майстрів з досвідом. Ремонт приміщень: укладка плитки , демонтаж/монтаж ламіната, шпатлівка/покраска стель, гипсокартон, демонтаж/монтаж дверей. Робота по контракту. Від 20 CAD/час. 613-795-8307 Андрій Ломакін.
-
Підкажіть будь ласка, якщо я зняв житло на Airbnb. Як я можу отримати proof of residence? Якийсь фейковий договір аренди треба робити чі підтвержння бронювання буде достатньо ?
-
І мене😢
-
Дякую
-
Привіт, ми плануємо провести акцію протесту 23 липня. Збираємось біля Toronto Old City Hall та йдемо до Legislative Assembly. Там ми будемо виступати і записувати відеозвернення. Наша мета – привернути якомога більше уваги до російських терористичних актів в Україні, ув’язнених захисників України та закликати світ дати Україні більше зброї. Будь ласка, приносьте плакати, прапори та фотографії.
-
Привіт! Скажіть, тут хтось є, хто прилетів з брекетами ?)
-
Пізніше сфоткаю для вас, якщо він у мене. Можливо дійсно вже не вимагають. Я прилетів 7-го травня, мені дали вп вже без обмежень та направлення. Це направлення забрали в лікарні, сказали що самі передадуть в міграційну, та прикріпили квітанцію на цю паперу. (не пам'ятаю, чи повернули вони мені) Якщо зараз не потрібне вже. То звертайтеся з вп і паспортом, там вже будете знати 100%, чи щось додатково потрібно їм.
-
Доброго дня! Хто проходив медкомісію в Канаді, підкажіть: клініка просить надати Letter or medical form (IMM 1017) issued from immigration department./Лист або медична форма (IMM 1017), видана з імміграційного відділу. Питання, що це за форма, і де її можна отримати. Буду вдячна за відповідь.
-
Набив багато шишок так сказати