Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Очень хотелось бы, я в Европе устроился дальнобой на бусе, у вас говорят truck box гоняю по всей Европе, 4 недели в трассе и неделю дома и все за 45$ в сутки
-
Европа переполнена просто капец, немцы самую большую помощь дают для наших, друг с женой и тремя детьми получил квартиру трешку бесплатно на весь срок нужды, и получают пособие 480+ евро в месяц на каждого и родителям год бесплатного обучения языку. Как только волны иномарок стоимостью как самолёт померла к немцам так те сразу ограничение влепили если машина с рынком больше чем 7500€ то продай ее и на эти средства и живи и никакой материальной помощи,
-
Не зовсім так. Зараз перевіряється багато додаткової інформації, яка ще не потрібна була у березні або квітні. Розгляд 90 днів (такого не було у початку). А ще я чув, що деякі люди намагалися ще паспорт зробити фіктивний, навіть не уявляю як? І тому Канада зараз перевіряє все. Запитує додаткові документи, підтвердження. А ще є ті, які жили в рашці багато років, і тільки зараз згадали, що вони українці. Я не кажу, що ви не маєте право приїжджати сюди. Але запрошую звертати на це увагу теж.
-
Мне только получить лицензию AZ и дальше я сам справлюсь
-
Любые визовые центры зависят от страны в которой выдается виза, как я знаю в Европе изначально долго получали визу, а в других странах где наплыв не меньше - быстрее. Канада как выдавала визы, так и будет и обрабатывает запросы не человек, а искусственный интеллект
-
То у мене був наполовину жарт😉
-
Ви маєте рацію. Не думаю що вони саме про них кажуть. Просто є люди, які жили дуже файно в Європі, а потім вирішили використовувати можливість приїхати в Канаду. Це не погано! Але ніяк не відміняє той факт, що тепер багато українців саме в Україні дуже довго очікують на візу. Тобто ніхто нікого не засуджує. Але погодьтеся, програма не для того, щоб всі українці з усього світу переїхали в Канаду, а для того, щоб надати притулок українцям які втікають від війни. Денаїти таке теж не можливо.
-
Схоже що українцем стало бути престижно і паспорт наш теж класний😁Всі хочуть бути українцями
-
Там жизнь дорогая, я не вывезу на старте сам семью.