Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Дякую) я чогось панікую и думаю усе тут зробити, але як варіант foil visa непогано
-
Ну я думала украинцев много в Польше = много заявок там😁 про Румынию и Молдову не раз уже натыкалась что люди сдавали биометрию оч быстро. Шо там дальше у них хз
-
Згоден з Вами, деякі люди не вміють або не хочуть шукати інформацію самостійно. Але на щастя, це не більшість. Ви правильно підкреслили, що зараз війна та стрес, деякі люди від цього стресу навіть не знають як заповнити примітивну анкету, запевняю Вас, і таке є. Плюс, немало блогерів несуть таку дезінформацію, що люди саме після них запитують дурниці. Я сам декілька разів бачив та чув одне, приїхав кардинально інше. І не забуваємо, що в Канаді майже кожні два тижні змінюються умови та процедури. Тому нехай запитують. Але краще, якщо будуть шукати хоча б в групі. Верхні три крапочки, пошук та ключове слово за яким ви шукаєте інфу, не видало, то можна спокійно запитувати!:)
-
Всім доброго ранку. 🙌🏼 Захотілося вже висказатися. Я приєдналася до цього каналу, щоб читати про корисну інфу саме про ТОРОНТО. І так і було якійсь час. Але після того як в останні дні приєдналося багато нових людей цей канал став які і більшість інших про безліч однакових чи схожих питання/відповіді про CUAET. Люди чому так тяжко поважати простір та час інших людей навіть онлайн! Невже пошук в Гугл це щось складне, і якщо ви не вмієте шукати в телеграмі, то можно ж загуглити та навичитися, і подивитися що деякі питання вже тут обговорювалися. По-перше ВСЯ необхідна базова інфа про CUAET є на офіційному державному сайті, і про мед огляд і про фінансову допомогу, тощо. По-друге вже є безліч людей/блогерів, що безкоштовно «розжовують» ту ж саму інформацію. Навіть, завдяки ж людям що лінуються, є вже підприємчиві «спеціалісти» що за гроші вам щось там заповнюють, подають аплікації та інше. При чому в групі «Украіінці в Торонто» питання про очікування віз в Румунії наприклад?????? Підписуйтесь на канали українці в Бухаресті та питайте там. Реально, маса однакових питань у БАГАТЬОХ групах пов’язаних з CUAET програмою вже напрягає. Люди - війна то страшне горе і криза по всім фронтам, але ж то ще і шанс мінятися на краще бути обізнаним, інтегруватися у сучасне життя, адже інформація навколо вас. Звичайно ж треба бути в соціумі та питати думку, досвід, або допомогу у інших людей. Але ж логічно якось потрібно бути. 🍅🍅🍅можете починати кидати✌🏼
-
Відправляли поштою DHL у Берлін. В один конверт (правда паспорти повернули кожен в окремому конверті) вклали паспорти, чек про оплату зворотньої доставки кур'єром (платили ми за кожен паспорт окремо, не ризикували щоб потім не шукати), від руки написані свої дані (кожного на окремому листку): прізвище, ім'я, адреса куди кур'єр має доставити паспорт та заповнена форма про дозвіл на обробку ваших даних. Форму скачали з сайту vfsglobal.
-
Есть сайт по приблизительному сроку ожидания в стране, статистика только любительская, я видел таблицу, там человек ручками заполняет кол-во принятых отправленых и тд, лондон вроде как ожидание 10 дней, но это если там быть и все отправлять оттуда. НО, поскольку такая статистика (очень мало людей рассчитывают на получение визы для другой) то с польши и близлежащих стран с высокой загруженностью отправляют в лондон и люди по итогу ждут уже 2-3мес.+ Так что, тут чистая удача где получить. P.s. От очевидцев, чисто по моим наблюдениям в чатах, если отпралять с Кишенева, они это отсылают на Бухарест, ожидание МОЖЕТ БЫТЬ меньше, но опять таки полный рандом. Исходя из выше сказанного обмануть систему, выбирая менее загруженые центры не получится, так как, во первых нет статистики, а во вторых нет логики в подтверждениях визы, как бы люди не старались ее найти.
-
Я тільки пролетіла з німеччини, там в телеграм групах кожного дня якісь події були для українців - йога в парку, чай з печивом, арт воркшор, малювання, пікнік-знайомство, вечір українського кіно..... багато можливостей для реальних зустрічей, а в торонто тільки онлайн пишуть пишуть....🤣 Хочеться змінити цю тенденцію на живі зустрічі
-
А гдето есть инфа где можно узнать загруженность центров по сдаче биометрии по ЕС? Ок, Польша загружена, мб другая страна, Ирландия там, Румыния
-
В аеропорті під час видачі ворк перміту дають А4 з текстом про проходження мед.огляду. Там є лінк на міграційний медичний сайт. Заходите и вибираєте найближчий до вас, робите апойнтмент. 120дол. Огляд з аналізом крові, 40дол флюорографія. І все, нікуди потім іти не потрібно, вони самі підгружають данні в систему