Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
В CUIAS картка chart перший місяць користування безкоштовно, єдине потім поповнити її можна або карткою, купляти в драг Марта, або кредитною карткою
-
Ой да, я там була тілько один раз, але в мене знайома казала зо брала там кучу нарізок різних ковбас, типу вони там органік, натуралєс, казала всі смачні! Тілько трішки прайсі, але це ж і не на кожен день магазин) Оце і ми раз в два тижні, дуже зручно)
-
Всім вітання. Можу порекомендував дуже відповідального та професійного водія. Mississauga and Milton. Я та мій товариш у нього проходили та здали з першого разу
-
Ось тут багато порад по ріелтору. Але в цілому є багато нюансів типу: - чи є робота - чи є поручітєль - чи є може бюджет сплатити на 6 місяців вперед Також хочу сказати що наразі місісага і етобіко перенаселені і житло знайти там може бути складно. Але ніхто не каже шо нереально. Просто дивлячись на бюджет і чи це прив’язка до роботи чи це просто так В цілому, ось пост, там багато рекомендацій по ріелтору www.facebook.com/groups/ukrainianstocanada/permalink/393270832711834/
-
Якщо знаєте ріелтора, то було б добре. Щукаю будь які варіанти житла.
-
Привіт) шукаємо житло в Місісазі, можливо знаєте когось хто може допомогти?