Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Це церква?
-
С новым ребята
-
Дякую🎄
-
Дякую, вже знайшла, може комусь потрібно буде- пишіть в особисті, бо тут лінки не можна залишати
-
Чи знає хтось лінк на канадські куранти? Чи є тут щось таке типу з відліком часу
-
Не о политике конечно,мы все свободны,остаемся при одном: «Нет смысла подводить итоги 2022 года,ведь итог один: свинособаки(русня) - пидо***ы»» всех с Новым годом,с нашим Новым годом,мира в ваш дом,благополучия,лучшей жизни и всего наилучшего!🥰❤️ Не обижайтесь,всех обнял,всех с праздником! 🎁🎄🎉
-
"Все ще лютий за вікном" - дуже точно сказано. У мене те саме. Але знаю: обов'язково за лютим буде весна, наша весна! І Новий рік - радісний - теж обов'язково буде!🙂
-
Всех с новым годом!!!
-
В цетрі крім феєрверків щось буде?
-
Приїхав у Фрещко 18:02. Не пускала охорона. Всіх проганяв, немов, ви що не знаєте, новий рік же, тільки до 18:00, якщо одного пущу, то повинен всіх. А я стояв, з сумними очима, і дивився як він по черзі випроваджує чергового "будь ласка, пустіть". Десь хвилин 5-6 стояв. Він сам підійшов, каже що ти хочеш, кажу жінка дала список, якщо не візьму, вб'є (неодружений 😏). Ну раз так, каже, і відкрив двері, каже давай тільки швидко. Купив, прийшов кажу, ти дядько врятував мої стосунки та мій перший новий рік в Канаді. Питає рілі перший, кажу, їй богу, рілі. Каже, ну ось і я зробив добру справу перед новим роком, новорічна магія, ні?!) Так от, всім бажаю новорічної магії, здійснення мрій і кохання. Нехай всі наші вороженьки згинуть, а рідні, кохані та друзі будуть здоровими та поруч. Сьогодні не буду нікого вітати. Бо у мене все ще лютий за вікном. Просто подякую. Дякую ЗСУ, дякую нашому народу і кожному із вас, кожному українцю (і з інших народів, хто підтримує нас) за будь-яку боротьбу з метою пришвидшити перемогу. Слава Україні! Слава ЗСУ! І все буде Україна!!