Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Мы из Херсона:) но в Канаде будем только 24го)
-
Здравствуйте ребята), скажыте пожалуйста можно ли подать документы на визу в Канаду по новой программе если загранпаспорт истискает в январе 23 года?, человек находиться в Польше в статусе беженца заранее всем спасибо)
-
"Слава Україні" is not about hatred, but about self-identification as a Ukrainian, even if he lives in a "beautiful country" in 30th generation. And this is the least that Ukrainians can do to support each other mentally, considering the situation. When we marched to support Ukraine in Regina, canadians, indians, black canadians joined to support us and said Slava Ukraine, not even glory to Ukraine! It means they aware, they know and they support. Quote "Oh, Ukrainians, peace, brothers! Slava Ukraine!" So it is hardly about hate indeed. And if you have encountered, witnessed or heard about a (or several) jerk(s) who do/es not know how to behave, then I have good news for you - this is not all of Ukraine, and I doubt they are here in this chat. As for the hatred itself, many of us lost almost everything - from houses, jobs to loved ones, many brought their beloved family members here because they had to or told to, and not because they dreamed of living in your "beautiful country". They have fresh wounds, PTS, let them currently hate those who deprived them of everything. They deserve that, even if they live currently or permanently in your "Beautiful County"! And yes, Слава Україні!!
-
Ще раз всім привіт 👋🏼 Створив приватну бесіду для тих хто хоче кудась виходити гуляти, збиратися компаніями і гарно проводити час Пишіть в ЛС добавлю в бесіду ✉️ ❗️Суто ті хто в Торонто і будуть виходити гуляти❗️
-
Привіт) Комусь вже приходила одноразова допомога ?)
-
Я уехала почти два года назад Учится А вас какието проблеми с тем что ми приехали строить кар’єру ? Ви зачем тогда тут Я уехала веть в моем городе нету перспектив А ви что У нас появилась возмлжнасьть жить лудше Я для етого пахала на трех роботах
-
Слава Україні! Саме так має звучати і писатись кожним справжнім Українцем. Хтось просто кричить, а для когось ці слова несуть зміст. Кожен робить свій вибір, іти війною чи захищати себе, своє і своїх ( як хто може). Говорити на тій чи іншій мові. Але за свій вибір кожен і несе особисто відповідальність. Рашисти своїм вибором зробили все щоб бути забутим на століття щоб їх гнобили в кожному куточку нашої планети. Їхня мова , через яку офіційно і почалась війна, є ознакою фашиста. Так що кожен з нас робить свій вибір.
-
Ребята,привет у кого то есть свой бизнес в Канаде? Хочу задать пару вопросов 🙏🏻