Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Ууу, неймовірно задушливо. Розслабся, все гарно. Гарного польоту! (це не жарт)
-
Доброї ночі, дуже терміново потрібна інформація як можна вивизти на літаку кота з собою до Канади і чи взагалі то можливо зробити,і чи тяжко буде знайти з ним житло в Канаді ?Маємо комп'ютер стаціонарний монітор то саме питання як його забрати до Канади?
-
Доброї ночі, дуже терміново потрібна інформація як можна вивизти на літаку кота з собою до Канади і чи взагалі то можливо зробити,і чи тяжко буде знайти з ним житло в Канаді ?Маємо комп'ютер стаціонарний монітор то саме питання як його забрати до Канади?
-
Коту потрібен паспорт, вакцинації та переноска. Але краще тут розкажуть бо я віз дітей (не знаю що краще). Комп'ютер розберіть, деталі замотайте к речі і розіпхайте по валізі. Об'ємні речі типу корпусу, блока живлення або монітора краще не ввезти, а продати-купити. Ти більше що такого добра на маркетплейсі вистачає
-
У трансконтинентальних рейсів 1 валіза 99% буде безкоштовна (до 23 кг або 159см по сумі трьох вимірів, довжина+ширина+глибина). Додаткові валізи від 30 до 80-90$, залежить від авіакомпанії та тарифу. Іноді на трохи дорожчому тарифі буде 2 безкоштовних валізи (або одна до 32кг) і це вигідніше
-
Можна, але важко. І це буде мінімальна платня. Є курси англійської, є організації що допомагають влаштуватися як caregiver чи щось таке (типу поміч по дому для старих чи неспроможних). Але вони хитрі і працюють не більше 28 годин на тиждень щоб не переходити в категорію FTE (full time employee, робітник на повну ставку)
-
Все одно. Єдине що CUIAS працює 14:00 - 02:00, тому якщо ви плануєте спробувати сі заселити в безкоштовний готель на <= 14 діб, то краще прилітати десь в такий проміжок часу Також, до різного вечора, але не до ночі, була палатка Chatr на виході, біля старбаксу. Вони українцям давали сім-картку з якимось інтернетом безкоштовно на перший місяць. Потім солона змінити оператора зі збереженням номера
-
Я системник привез в чемодане (тот что сдается в самолете) с ним все норм Монитор новый купил
-
То все барахло можна купити на місцевому ринку (кіжіжі, маркетплейс) за недорого. Важливий ноутбук та як мінімум диски. Як максимум, велика плата, пам'ять, тощо.
-
Чи можливо з собакою знайти квартиру або кімнату?
-
Думаю можуть бути проблеми якщо у вас нема британської візи. Там також я дешеві квитки через Нью Йорк, але ж нема візи у США ((
-
Вітаю, друзі!) підскажіть хто летів до Канади останнім часом через Лондон, не змінюючи аеропорт, тобто транзитом. Зараз дивлюсь квитки і думаю чи будуть якісь пробеми ? Є тільки канадська віза. Дякую
-
Просто вони на сайті одне пишут, а по факту можуть і не впустити. Так дивно