Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
О’кей, дякую
-
Всем привет по планам в конце марта прилететь в Торонто ищу комнату для себя, мне 20, не пью, не курю, позитивный, доброжелательный к людям, любые варианты, напишите в ЛС, спасибо, буду рад пообщаться с каждым)
-
Кому ще потрібні були cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо та подібне , і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в лічку, привезу що потрібно)☺️
-
Доброго вечора) Я в пошуках бабтиськоі протистанськоі церкви Я вже запитувала раз, але ті церкви дуже далеко від мого місяця проживання 🙈😭 Можливо хтось Підскажіть церкву ближче до downtown Toronto? Буду дуже влячна 🙏
-
‼️‼️‼️❗️Продаю майже новий ❗️‼️‼️‼️ фен,користувалась декілька разів. 32$(CAD)
-
Просто він не потрібний зараз вже,тому і продаю,але дуже хороший насправді
-
Доброго вечора, є таке питання, у когось при проходженні медогляду виникали проблеми (типу точки в легенях на ренгені)?
-
Милион видео в ютубе
-
паспорт, роздруковані документ де запрошення на передачу паспорта у візовий центр, роздрукований і підписаний документ про згоду на обробку персональних даних, роздрукована квитанція про оплату зворотньої дороги згідно цінника на порталі
-
мільйон відео в ютуб не потрібно відправляти разом з паспортом у візовий центр
-
Добрий вечір всім. Хочу запропонувати варіант подарунка напередодні жіночого свята 8 березня чудові варіанти Квітів на подарунок. Можу зробити мікс квітів за вашим бажанням та смаком. Троянда - 50cm (20') Ціна: 3$ за штуку Мінімальне замовлення - 21шт При замовленні від 51шт - знижка 10% При замовленні від 61шт - знижка 15% Безкоштовна доставка Для оформлення замовлення: •Пишіть у Приват •Telegram: @kvitka_ua •Мобільний: 437-261-6193 Замовлення краще зробити максимум до обіду 7 березня, щоб я встиг усе підготувати та розпланувати маршрут. З повагою, Владислав
-
Я проходил за 85 + 40 снимок все в одном месте, могу кинуть адрес 👌 Район - royal York