Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Сімейного лікаря можна шукати ось тут:www.ontario.ca/page/find-family-doctor-or-nurse-practitioner#section-1, ми телефонували і нам запропонували декілька варіантів лікарів з України в нашому районі. Далі відгуки про лікарів можна шукати ось тут:www.ratemds.com/doctor-ratings/3491567/Dr-Katherine-Ker-North+York-ON.html/ Мне понадобился месяц ожидания. И дали русскоговорящего доктора.
-
Работают, но счет не откроете. Менеджеры по субботам не работают, только консультанты.
-
Друзі, хто відправляв посилки з України в Канаду (Торонто). Яка орієнтовна вартість вийшла і час відправки ? Дякую
-
Робота кур’єром 👾 Uber eats Вільний графік, знання англійської не обов’язково Тиждень від 800$-1000$ залежить від вашого графіку При реєстрації за мої посиланням гарантована виплата за 100 поїздок -600$ плюс бонуси та чайові Додатково також бонуси від мене 🙃 Повністю все розповідаю та проходжу з вами шлях від реєстрації до перших замовлень Посилання для реєстрації👾 www.uber.com/signup/drive/deliver/?invite_code=46ym75ks2umh Посилання на чат кур’єрів, де ви можете знайти всю інформацію , скріни з виплатами та допомогу від інших кур’єрів t.me/ubereatscanadaa
-
Дівчата та хлопці 👋🏼 Почуваєтесь самотньо? Хочете нових знайомств? Не знаєте як провести вихідні? Приєднуйтесь до бесіди: «Двіж в Торонто 🇺🇦🇨🇦» - і ніколи більше не задавайте собі таких питань. Якщо є бажання приєднатись 🤩 Пишіть мені в ЛС (Telegram): @yura_vodyaniy Обіцяю, буде весело 😎
-
Залишилось зібрати 9500грн!!! Друзі, всім щиро дякую, хто відгукнувся на мій пост про допомогу бойовим медикам на дуже спекотному напрямку!!! Потреби перекрили без витрачання на це коштів!!! Фотозвіт буде пізніше. (лише оплата посилок 300грн) Тому було вирішено переробити банку під закриття потреби в зв'язку того ж підрозділу. Сума збору 75000. За цю суму купимо три рації Motorola DP4400e VHF. На підрозділ кілька рацій, а це дуже ускладнює надання невідкладної допомоги там, де вона вкрай необхідна! Всім небайдужим наперед дякую за підтримку і допомогу!!! Все буде Україна 💪💪💪 Рації на Бахмут На три рації Motorola DP4400e VHF 🎯 Ціль: 75000 ₴ 🔗Посилання на банку send.monobank.ua/jar/AAJvgM5AWf 💳Номер картки банки 5375 4112 0365 5043 PayPal [email protected] m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0TNVi8sosJFYPRx1NYzKPEAMZKTMpAY82eDHpeGAxHBo7SKRLRECeFUyiZLTWma7Pl&id=100008176775933 Збір стоїть на місці, тому купимо хоча б три. Запит був на п'ять((
-
Може хтось допомогти з роботою?
-
Доброго дня. Може