Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
В пгт )) Фокс крик
-
💈Барбер у Торонто 💈 Привіт! Мене звати Євген і я професійний БАРБЕР 💈✂️ Нещодавно переїхав до Торонто і працюю Чоловічим перукарем в Barberhood Barbershop 💈 68 Abell street Якщо ти у пошуках свого барбера, я радо допоможу знайти свій стиль та підтримувати його. Мій Інстаграм instagram: evheniy44 Мій телефон +14375571088 💈Якщо буду потрібний - звертайся!
-
#куплюзалив #куплюрекламу ☑️Куплю залив ☑️Даю солодку ціну в лс @zakup_evgeniy
-
Друзі, всім щиро дякую, хто долучився до допомоги медикам на дуже спекотному напрямку!!! Запит по медицині закрили в повному обсязі! Ми нічого не купляли і тому вийшло, завдяки всім Вам, купити надзвичайно необхідні рації!!! Ви всі круті!!! Все буде Україна 💪💪💪 P.S. Рації куплені і вони вже в дорозі, звіт згодом.
-
Дякуємо, що ви це робите! Слава Україні!
-
Подивіться на ютуб "10 хвилин про життя в Канаді" і все зрозумієте) і що в перший тиждень, і що в перший день)
-
Усім привіт 🇺🇦👋 Я Андрій, представник автосалону в Торонто www.totalautosale.com/ В нас великий спектр нових та вживаних автомобілів 🚗, у найвигідніших цінових категоріях 👌 Допомагаю з оформленням документів 📋: - отримання кредиту 💸, - страхування, - реєстрація автомобіля тощо, швидко та якісно🪄 Завжди рад допомогти, звертайтесь в приватні повідомлення✉️ або за телефоном 📞: 437-299-1540