Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Так ворк перміт достатньо, напевно реально в такий термін знайти, але ближче до весни в мене пошук робити взяв 3 тижні.
-
Всім привіт.Підскажіть будь-ласка як зараз в Торонто з тимчасовим житлом для новоприбулих? І який процесс заміни прав?
-
Привіт. А якщо я фотограф та шукаю моделей в Торонто, тут можна виставити оголошення про це?
-
Тогда не знаю ( , сорян
-
Озеро ?
-
Всім привіт. Підскажіть будь-ласка чи є праця для Електро-Механіків чи Електриків в Торонто? Може хто має досвід чи знайомих в цій сфері. Буду дуже вдячний. І ще підскажіть як зараз в Торонто з тимчасовим житлом для новоприбулих ?
-
ну походу да потому что написано что если в теч 6 недель не получите, то надо писать ИРСС
-
по тексту то вам почтой придет новый пермит
-
Подскажите, кто подавался на снятие ограничений с Ворк пермита. Я получил ответ Your application to remain in Canada as a temporary resident has been approved. A secure document has been mailed to you at the address that you provided when you made your application. If you have not received your secure document within six weeks, contact IRCC. Это значит, что новый Ворк пермит придет на почту или это будет бумажка, чтобы с ней куда-то ехать и менять пермит?