🆘🆘🆘
Друзі, наш дядько зараз знаходиться в самому пеклі, в місті Бахмут, 93 ОМБр Холодний Яр. І йому дуже потрібна допомога.
❗У найкоротші терміни треба дозбирати на Пікап, загальна вартість якого - 325 000 грн.
Дякую всім, хто відгукнувся раніше! 🙏🏻 З вашою допомогою загалом ми вже зібрали більшу частину - 194 000 грн (разом з другою банкою)
Машина на яку ми з вами збирали - 200 000 грн, виявилась непридатною для користування. Але завдяки Володимир нам вдалось все ж таки знайти нормальний пікап, який ми вже перевірили на СТО, але його вартість на жаль майже вдвічі більше - 325 000 грн. У вівторок цю суму ми повинні передати продавцю, щоб забрати пікап. Тож маємо зовсім обмаль часу.
Будь ласка, допоможіть хто чим може. Будемо вдячні за кожну копійку. Я зараз буду підключати та просити допомоги серед своїх друзів в нашому шоу-бізнесу, навіть Вакару буду писати, бо сподіваюся, встигнемо 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Збір відкрила моя сестра, всі чеки та звіти після купівлі надамо.
🎯Ціль: 311 000.00 ₴
🔗Посилання на основну банку
send.monobank.ua/jar/5UV2NvEj8o
💳Номер картки банки
5375 4112 0384 5529
⚠️ Ми маємо 2 банки. Другу відкривали, бо були проблеми з переказами із-за кордону. Тут ви можете бачити ще частину суми, але збір зараз тільки на першу банку за посиланням вище:
🔗send.monobank.ua/jar/4zzW5RU7fE
Дякую всім за допомогу! Дякую, що не залишилися байдужими!
Слава Україні!💙💛