Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Є європейські, але не дуже дешевші, контакти можу дати, як не привезеш, а як привезеш з тебе пачка🤣
-
Наша прима краща
-
Мальборо 20 баксів
-
Дякую
-
Гандон який зробив біженську візу в Канаду, і тепер на Україну пиздить
-
Побачите його-передавайте пламенний привіт
-
Нема дешевше, хіба як хтось летить
-
Та лише meest
-
Бо так
-
A to typu prevet medved?
-
Ще й сама собі відповіла, пару раз😂
-
Здраствуйте! Меня зовут Сергей , я ищу партнеров, которые могли бы работать (онлайн) со мной. Это отличная возможность совмещать со своей основной деятельностью, занимая 1-2 часа времени в день. Главное - желание и порядочность. Если вы заинтересованы в партнерстве, обратитесь ко мне в личном сообщении .
-
Бляха хлопчики, знаєте до кого, думала ви коршуни, а оказується, то інакше не виходить😅я тут не часто, але сьогодні ще раз переконалась, шо ну нах, я блєт зібралась за два тижні, приїхала без грошей, але ні разу таких дибільних питань не задавала, а якщо щось питала то, нє не питала, раз в фейсбуці ще в Польщі написала, почула негатив і збилась, але дійсно, що відбувається, посилки, допомога, медогляд( на нього 3 міс є) короче я просто в шоці, люди навіть не пробують, просто пишуть, навіть не дивляться де, вибачте, я за допомогу, але проти бездіяльності з сторони тих хто просить, якщо це для вас просто текст, то не робіть акцент на допоможіть, бо правда одні розчарування, і дійсно я вже сама суджу по цьому і це жахливо