Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня) Дівчата в Торонто, шукаю однодумців і одновірців Хто бажає сходити до протистанськоі бартисткоі церкви в цю неділю? Розташована в downtown
-
G full тоже самое ток с хайвеем
-
кстати, насчет G-full, кто сдавал - можете подсказать - сильно сложнее чем G2
-
и после того как на G2 сдадите - то будете уже ждать пока не наберетесь достаточно стажа для G-full
-
если опыта меньше 2х лет то сдаете теорию сначала и потом записываться сразу можете на G2
-
Но самое главное это сильно крутить головой, как никогда не крутили, особенно оборачиваться через плече при каждой смене полосы, смотреть слепые зоны. Я это знал, с инструктором по маршруту ездил, но первый раз не сдал. Меня скинули на Г2, там сдал за раз и еще за раз фулл Г. Дорого. Так что не ошибайтесь😉
-
Ну я знаю что если сразу делаешь g full то ты катаешься по городу а потом на хайвей
-
Перепрошую, що ви маєте на увазі "хто пронаймає, має контакт лендлорда, де є вільний рент?" Контакти лендлордів які мають декілька квартир? Чи корпорації? Новоприбульці або виходять на лендлордів, які здають свою квартиру або бейсмент, або кімнату (навіть гараж) - рідкість. Або знаходять через ріелторів - більшість, і гадки не мають скільки квартир у лендлордів. А через корпорації чи лендлордів які здають декілька квартир, ще й про це знати - одиниці. Я один з них. Але ніколи не люблю допомогати чи підказати, коли це вимагають, а не просять. Якщо ніхто не відповідає, це означає що ніхто не знає таких лендлордів. Або ще не побачили ваші повідомлення. Або просто не мають бажання ділитися. Мають на це право. Чат для спілкування та допомоги в межах дозволеного. А не "зобов'язанні допомогати та виконувати функцію гугла".