Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня. Шукаю двох кімнатну квартиру. В Торонто. З меблями(якшо повезе) До 2500 CA Розгляну всі варіанти. Всі райони. Плануємо переїзд на 09.05.2023
-
Я думаю владьку свої і кокнули. Він був реальним нацистом. Кому цікаво можна знайти і послухати. Хворий тіп, по типу спермоусова і дугіной. До них і пішов
-
Владік устал і спіт
-
Вибачте за це рило, але відео норм
-
Планую бути 08.05
-
Є вихід дзвониш на гарячу лінію, і кажеш я хочу закрити контракт бо я знайшла дишевший тариф до прикладу Freedom 45$ за 30гб. В тоді вони запропонують тобі таку ж ціну або закриють тобі тариф і ти купиш собі новий а номер просто можеш зберегти і поміняти оператора
-
Дуже вам дякую
-
Буде дуже складно і витратно для вас, так як у вас ще документів немає. Я зараз не знаю, але вам можуть надати на 14 днів проживання в готелі. За цей час ви повинні оформити всі документи. З меблями знайти буде складно, але можливо. Все залежить від того, де саме збираєтеся жити, в центері, на околиці або в передмісті. Нещодавно дивилися 2500-2900 гола. З вас можуть взяти оплату наперед за 4-6 місяців, тому що у вас немає історії та роботи, але багато хто відмовляє.