Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
(Адмін, залиши будь ласка в чаті. Дякую!) 🇺🇦🇺🇸 Український переклад історичної промови Президента США Джо Байдена у Оттаві! 🌍 🔹 Ви вже чули про історичну промову Джо Байдена, яка відбулася у столиці Канади - Оттаві? Якщо ні, в мене є чудова новина для вас! Я створив український переклад цієї промови, яка містить важливі звернення Президента США з питань міжнародних відносин та дипломатії. 🌏 🔹 Байден говорить про співпрацю між США та Канадою, ситуацію в Україні та надання підтримки нашій країні. Також Президент згадує про NASA, електромобілі та майбутнє! 🚀 🔹 Не пропустіть цю унікальну можливість дізнатись про візію американського лідера з українським перекладом. Подивіться відео за цим посиланням: youtu.be/b5aakuzInoo 📺 🔹 Підтримайте мій канал шляхом підписки та вмикання сповіщень, щоб не пропустити майбутні переклади та аналітику політичних подій! 🇺🇦🇺🇸🔔 #ДжоБайден #БайденУОттаві #ПромоваБайдена #Україна #США #Канада #Політика #МіжнародніВідносини #Дипломатія
-
Кто следующий
-
Так и запишем - попрошайка
-
Я тоже пробовал «клянчить деньги», на тот момент я ужн налогами больше заплатил чем мне дали бы)
-
Вот это вовремя я зашёл
-
А те кто уедут, ну, считай что это была безвозвратная помощь канады украинцам от чистого сердца
-
С ним обратно поедешь )
-
Гайз, я прочитав, що шмигаль приїде до Канади говорити за зброю, чи буде якийсь мітинг? Хто в курсі?
-
Так ты и есть оружие) сразу на бахмут из торонто)
-
Что такое «зразу»
-
Просьба отвечать по делу, шутки друзьям шути)
-
У нас друзі, які вже отримали громадянство (переїхали років 7-8 тому), тривалий час не могли знайти роботу та подали на допомогу від держави, коли збереження закінчились через 8 місяців. Але з часом все налагодилось, зараз вони вже і будинок придбали і все інше. Якось дивно звинувачувати людей, які потребують допомоги, тому що не можуть знайти роботу зразу. Ми з гарною англійською теж не зразу знайшли.
-
в березні дуже багато заїхало, рахуй що майже в кожному літаку з Європи в Канаду більшість українці
-
Хахахахахаха харош)))))
-
По справі: потрібна не тільки зброя але і піхота. Ті у кого "білий квиток" теж підходять, це не жарт
-
Треба краще намагатися - це поперше) А подруге - деякi мають право на вiльне спiлкування ))))
-
Я тебе вопрос задал
-
Ты даун или прикалываешься?