Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Скільки ж потрібно грошей, щоб розпочати свою роботу в Канаді? Яку суму потрібно відкласти, аби вистачило на все? І що входить до цього списку найпотрібнішого? Вас теж цікавлять ці питання? Тоді маю для Вас подарунок 🎁 Вітання! Мене звуть Вікторія Бабенко. І я у Nail індустрії вже 13 років. За цей час я вивчила всі матеріали, інструменти та обладнання і точно можу сказати, що краще купувати, що вигідніше купувати і де. Знаю, що багато дівчат, які хочуть стати майстром манікюру, переживають за першу закупівлю. Адже хочеться витратитися небагато, купити необхідне та не купувати зайвого. Я вирішила трохи допомогти та заспокоїти всіх тих, хто хоче стати майстром манікюру. І створити цей чек лист першої закупівлі. Щоб його отримати, переходьте на мою сторінку в інстаграм і відправляйте "чек-лист» до Директу. Посилання на мій інстаграм👇🏻 instagram.com/babenko.viktoria.official?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Підскажіть де хто проходив мед комісію по CUAET (адресу та ціну )будьласочка)))
-
RBC берет 3$ комиссию и украинский банк после этого еще свой процент (у меня было 2%)
-
Інна допоможе вам, знайдіть її в інсті та напишіть. ( це небезкоштовно)
-
Доброго дня. Мене звати Наталія. Я- практикуючий психолог в напрямку когнітивно- поведінкової терапії. Я пропоную послуги прихологічного консультування і терапію з темами: - тривожності; - депресії; - перфекціонізму; - труднощами адаптації. Перша консультація- безкоштовна. Надалі- 10 $ 1 година. Буду рада допомогти своїм співвітчизникам ☺️
-
-
Не вздумайте платить деньги за резюме. Поверьте там 5 минут его сделать. Я знаю бесплатную программу которая вам поможет. Просто свои данные вставите. Шлите накуй этих профессионалов. Сами тут 5-6 месяцев а уже знают стандарты резюме
-
Друже. Эти профессионалы резюме используют новые технологии? Они юзают обычный бесплатный сайт. Тратя 5 минут своей жизни. Эти стандарты резюме есть в открытом доступе. До куает, не было таких профессионалов, и на работу нанимали. А сейчас каждый 2 украинец супер пупер профессионал в сфере политики Канады. И поможет вам пиар получить
-
Якщо в тебе немає досвіду і навичок то навіть за 500 баксів тобі не зроблять резюме з таким показником
-
По-друге, знання безкоштовної програми та невикладення посилання пахне пиздежем
-
Well. "Не все так однозначно" По-перше, якщо людина написала 100 своїх CV та отримала 70 відгуків, що значить 70% проходження автоматичних фільтрів (що є ВЕЛИЧЕЗНИМ успіхом), чи це не є спеціальне хнання яке допоможе іншим? І за нього не можна брати гроші? Цому не можна навчитися за півроку? Тут інше питання - які гарантії? І це є проблемою.
-
З іншого боку, чи можу я міняти свій час на гроші? Чи не тим займаються всі працюючи будь-де? Моральна сторона питання - цілковито огидна. Але...
-
Документы какие то будут? А то 10 долларов в час звучит очень подозрительно