Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
З 1 травня здається кімната для однієї людини в North York Деталі в особисті
-
Дуже прошу вашої допомогти 🙏🙏🙏 Залишилось ще 14 днів до завершення збору ! Я знаю та розумію як вже всіх виснажила ця клята війна, але вона ще досі триває, а отже нашим хлопцям, які боронять нашу державу дуже потрібна наша з вами допомога!!! Їм потрібний Дрон ( DJI MAVIC 3) як для розвідки, так і для розвідки позицій противника!! Важлива будь-яка сума!! Разом до Перемоги🇺🇦 Буду вдячна за будь-яку допомогу!❤️ Буду вдячна за репости! IBAN: SK5283300000002402061470 Детальніше за посиланням: www.donio.sk/drony-pre-vojakov?fbclid=PAAaZi9Ma1A-_L-rdQ2hCjARa6vID1izg3vRjE7d9FgbLBvWgs4P7o7qsROng&lang=en
-
Є тут дизайнери? Потрібно зробити пару аватарок для бесід
-
Дуже прошу вашої допомогти 🙏🙏🙏 Залишилось ще 14 днів до завершення збору ! Я знаю та розумію як вже всіх виснажила ця клята війна, але вона ще досі триває, а отже нашим хлопцям, які боронять нашу державу дуже потрібна наша з вами допомога!!! Їм потрібний Дрон ( DJI MAVIC 3) як для розвідки, так і для розвідки позицій противника!! Важлива будь-яка сума!! Разом до Перемоги🇺🇦 Буду вдячна за будь-яку допомогу!❤️ Буду вдячна за репости! IBAN: SK5283300000002402061470 Детальніше за посиланням: www.donio.sk/drony-pre-vojakov?fbclid=PAAaZi9Ma1A-_L-rdQ2hCjARa6vID1izg3vRjE7d9FgbLBvWgs4P7o7qsROng&lang=en
-
Токсик
-
«Інша країна»
-
Кстати, увидел мем и тебя вспомнил)
-
Всем привет! Девчонки, кто-нибудь идёт на концерт Океан Ельзи 4 мая? Можно было бы встретиться и пойти вместе 🙂
-
Mitsubishi Outlender 2009 3,0 V6 4WD автомобіль у відмінному механічному та зовнішньому стані. Чистий Title. Жодного разу не був в аварії. Машина не фарбована. Заводиться і їде дуже добре. Не потребує жодного ремонту. Нові гальма. Дуже чистий і доглянутий інтер'єр. На машині немає іржі. Максимальна комплектація XLS. Люк, підігрів сидінь з перфорованою шкірою, безключовий запуск і доступ, перемикання передач на рулі, диски r18 з новою резиною, хороша зимова резина з дисками в подарунок. Всё працюе! Тоновані вікна. Автомобіль вартий вашої уваги! Ціна договірна!
-
Якщо цікаво, то напишіть мені, знаю класний марафон з англійської