Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Добрый день! Сдаются комнаты в жилых домах в районе Норс-Йорк. 8 минут от станции метро Финч. Цена 1200-1500 CAD. Можно с детьми и животными. Включена постель, полная мебель, холодильник, плазма, микроволновка, стиральная машина + коммунальные услуги. Контракт первый и последний месяц.
-
Ого! Дякую!)
-
Я подавалась на провінційну, отримала 730$ в місяць ( допомога одноразова , якщо бажаєте , треба кожного місяця подаватися знову і підтверджувати , що не маєте доходів ) Я заповнила анкету, мені зателефонували через пару днів - було дуууже багато питань , хвилин на 30... Де живу, скільки це коштує , попросили договір оренди, контакти лендлора, контакти власника житла, які плани на пошуки роботи, що можу продати щоб швидко виручити гроші, скільки є на карті, готівкою і тд. Ще були такі питання, які вказують на те, що прям в той момент перед нею була моя виписка з карти. Можу припустити, що вони бачать цю інфу 🧐 А знайомому телефонували і не було так багато питань . Як трапиться. Але краще бути готовим
-
Можливо комусь допоможе: Work permit - отримуєте в аеропорту. До того треба буде пройти медкомісію напротязі 90 днів, так як воркперміт з обмеженнями Подруга в Варшаві проходила комісію, 420 злотих за дорослого По прильоту сказали, що комісію робили, в системі зразу було і видали оновлений воркперміт Я в суботу проходила тут, заплатила 160$ (120$ комісія, лише кров в вени взяли і 40$ флюорографія). Результати будуть через 10 робочих днів. Тожі треба буде оновити воркперміт Сімкарта - в аеропорту можете отримати безкоштовно на місяць. Там 500мб, але головне, зо вже буде канадська сімка SIN - робите в service Canada, отримуєте одразу Рахунок в банку - відкриваєте де хочете. Я відкрила в TD bank OHIP - мед страховка. Робите в Service Ontario. Відділень є багато, шукайте одразу, де є full service. Документ отримуєте одразу, зразу до лікаря можна звертатися. Хочу ще почитати, що вона покриває, так як безкоштовна. Сама картка має прийти напротязі 4-6 тижнів на адресу, яку я вказала ID картка - робите в service Ontario. Коштує 35$. Це для тих, в кого немає прав. В кого є, то здається, треба міняти, якось так. Визнавайте на місці. Бо при виробленні картки я підписалася, що не буду здавати на права напротязі 3 місяців (прав в мене ніколи не було). Прийде на адресу напротязі 4-6 тижнів Виплати: На 3к від держави подаєте після того, як є банківський рахунок на головному сайті Канади На допомогу від провінції Онтаріо на їхньому сайті. Там вроді ще зв’язуватися мають, доп питання задавати ітд. Хто подавав і отримував, було б цікаво почути досвід Здається все🙌😁
-
/report
-
/report
-
/report
-
Ребята подскажите кто в доставке работал, какие чеки для налоговой сохранять ? Обслуживание машины и бензин? Какие ньюансы? Спасибо
-
Спасибо)
-
Всім привіт☀️ Мене звати Вікторія, #Майстер перукар Інстаграм instagram.com/viktoriia.kostak?igshid=YzA2ZDJiZGQ= #торонто #Етобіко Пропоную такі перукарські послуги: ✂️чоловіча,дитяча стрижка, 25-30$ ✂️жінкам підстригти довжину та чілку 5-20$ ❣️фарбування вашою фарбою(мийка+сушка)30-60$ На даний момент працюю дома за адресою: 🏡 186 Stephen Dr, ✂️Запис за ном.☎️ 437 258-3656.
-
Всім привіт)) Надаю послуги СММ-спеціаліста🤍Для експертів та власників бізнесу. Просування сторінки Таргет(реклама) Консультації Звертайтеся ☺️