Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Їздив тільки на ттс,але все одно при кожній поїздці знімаються гроші ,хоча різниця в часу,менше 2 годин
-
Добрий день! Чи може хтось подавав на робочу візу а отримав туристичну візу і додатково дозвіл на роботу? Коли ви потім приїхали у вас не було проблем і питань з працевлаштуванням? Дякую!
-
Дякую !
-
Дякую 😊 дуже допомоги !
-
Але так сталося шо людина отримала ТУРИСТИЧНУ візу + воре перміт, тому і питаю , в сенсі шо не робоча віза + ворк перміт
-
Друзі, знову я до вас за допомогою. Потрібно відремонтувати повний привід на L200 4 бригади оперативного призначення "Рубіж" імені Героя України сержанта Сергія Михальчука Національної гвардії України . Причиною стало те, що авто старе і після жорсткої експлуатації на фронті, раздатка і задній міст теж, як виявилось, не в порядку. Тому потрібно поставити авто на повний хід, так як воно знову поїде на фронт і хлопці повинні мати можливість переміщуватись там, де не тільки є асфальт і дороги з "непоганим покриттям", а і там, де суцільна багнюка. Якщо на будь-яких ділянках зупинитися чи застрягнути, це може коштувати життя! Це напевно найменше, що ми можемо зробити і тим самим віддячити бійцям, які нас захищають. Прошу всіх небайдужих долучитися до збору. Всім наперед дякую за підтримку і допомогу! Приблизна сума збору 12650 грн. Все буде Україна 💪💪💪 PayPal [email protected] Ремонт L200 Ремонт повного приводу автомобіля розвідки НГУ 🎯 Ціль: 12 650 ₴ 🔗Посилання на банку send.monobank.ua/jar/6XszrRTeB6 💳Номер картки банки 5375 4112 0566 1155 m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid035WbKYykmUfhUyw379d4m9qa8XeXD5NjkeYgqemcoKhLMnjkEP7MEdudntRFZskEBl&id=100008176775933
-
Дякую
-
Є таке ?
-
Народ, а як скинути 130 в Канаді, бомжа
-
Всім доброго дня. Здається классна кімната в новому будинку. Адреса : 20/135 Long Branch Ave Ціна 1300 В ціну все входить. Раз на тиждень приходить прибиральниця. Дозволяється запрошувати гостей на ночівлю. Терміново або з першого червня. Пишіть в пп якщо зацікавлені.
-
Привіт, візьму двох клієнтів на повне СММ просування(цікавить бьюті ніша). Можу надати разову послугу - оформити візуал/шапку/хайлайтс. За деталями пишіть в ЛС. Першому клієнту знижка 20%
-
Всі доброго вечора, Я шукаю кімнату в Торонто , може хтось здає, якщо так відпишіть