Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
🇺🇦 10 травня відбудеться вебінар щодо можливості безкоштовного навчання для українців за програмами Junior IT Analyst та Junior Data Analyst від американської організації NPower (тримісячні курси) Випускники отримують послуги з працевлаштування та матимуть змогу безоплатно продовжити навчання на наступних курсах Реєструйтесь на вебінар на сайті eventbrite (безкоштовно) за пошуком назви JUNIOR IT PROGRAMS *або пишіть мені - я пришлю вам лінк 🙂
-
Минимальные знания есть
-
Всім привіт! Я артистка балету, а також викладач хореографії для дітей. Збираю групу діток віком від 4-7 років для проведення хореографічних занять. 📍перехрестя вул. Keele i Dundas Якщо хочете приєднатись чи маєте питання, пишіть в особисті повідомлення.
-
Усім доброго дня, шукаю 2 кімнати, або 2-бедрум, сімейна пара, та дві дівчинки, заплатимо за два місяці, Торонто, околиці. Дякую🇺🇦🇺🇦🇺🇦
-
В правому верхньому куті три крапки натискаєте, далі пошук. По слову "барбер" 64 результати знаходить
-
Дорогі українці Вітаємо вас у Канаді, а саме у місті Торонто Ми знаємо, як важко починати нове життя у новій країні та як це витратно. Наша стоматологічна клініка Хоче з радістю вам повідомити, що у нас є можливість вам допомогти у вирішенні ваших стоматологічних проблем . А саме , безкоштовно ( покриває страхування) надаємо консультацію , робимо рентген-знімки, виконуємо пломбування кореневих каналів, реставрації та видалення. Ми будемо раді вам допомогти. Для запису на консультацію звертайтесь у особисті повідомлення Знаходимось за адресою Bathurst 4430
-
Клініка де я працюю Так що можете писати мені в лс В власників зявилась можливість зробити страховку для українців ( вона покриває якщо не помиялюсь процедур на 5000$) Знаю, що точно покриває пломби та лікування кореневих каналів з рентгеном За інше краще уточнити Починаємо завжди з консультації (безкоштовно) плюс допоможемо податись на цю страховку в офісі) Так що якщо вас турбує щось, не соромтесь-пишіть в лс)
-
Оо, а можна приїхати з Квебеку, зробити що зробити і як вернутись?😅😅😅
-
Ахахахха, я поняв Шкода що реферала заднім числом не зробити (