Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Скільки там штук?
-
Є коробки готові з тімбітсами
-
А розмір? Бо їх там чоловік 20) по одному вистачить?
-
Просто формат прикольний. На один кус
-
Всім привіт! Здається кімната в двокімнатній квартирі для дівчини (Торонто, Йорк) – 812 Lansdowne Ave з 1 липня. Кондо зі своїм спортзалом, кінотеатром, більярдною, патирумом та великим бекярдом із зоною барбекю. Дуже хороший район, недалеко від Хай-парку та Даунтауна. Прямо під будинком продовольчий магазин (Food Basic), Shoppers Drug Mart, Dollarama, Convenience store. У пішій доступності метро (Lansdowne), Freshco, Dufferin Mall. Гарна транспортна розв'язка. Ціна $1300 + половина комунальних (електрика та інтернет) близько $50. У квартирі мешкає дівчина з України, 25 років, тому шукаємо руммейта також дівчину. Для більш докладної інформації в лс. P.S. Наявність гарантора є перевагою але якщо є хороший кредит скор, то гарантор не обов'язково.
-
Чи знає хтось як отримати OHIP?
-
45$ pf 25GB Virgin Mobile + недодрогий (але нешвидкий) інтернет за 40. Кому цікаво - 👆
-
LMGTFY... Піти в Service Ontario та в порядку живої черги оформити ОНІР
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/medical-exams.html
-
Дякую. Ще чув що потрібно пройти обов'язковий медогляд на протязі перших 90 днів перебування. Чи можете когось порекомендувати, бажано недалеко від downtown
-
Є Employment letter, Pay stubs?
-
И так со всеми местными, спасибо за помощь
-
Всем привет, подскажите пожалуйста почему я не могу писать сообщения продавцам в фейсбуке?
-
Так снимай у канадцев, в чем проблема?
-
До сих пор не знаете, как достичь успеха в своём бизнесе, получать заявки и повысить узнаваемость среди конкурентов? 🤔 💁🏻♂️ Меня зовут Владислав и я занимаюсь комплексным продвижением бизнесов и людей в соцсетях 💫 📊 Я смогу продвигать Ваши услуги через: ✅ Instagram ✅ Facebook ✅ TikTok ✅ Twitter ✅ YouTube ✅ Pinterest Время выходить на новый уровень дохода, узнаваемости и в целом жизни! Пишите в личные сообщения ☺️