Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Для свідомих людей представлюсь 🙂 Мене звати Марина, живу в Канаді вже 10 років. Знаю всю систему з середини і на власному досвіді, а не з груп і пабліків Я аудитор. Маю дві економічні освіти. Тому розуміюсь на питаннях фінансів, кредитної історії, заощаджень, іпотеки, податків Веду свій блог в інстаграм (підписана як MarynaMuse) де ділюсь своїми знаннями, допомагаю українцям з сотнями питань, які в них виникають ✨
-
понятно, СВИДОМЫЙ инфоблогер не может найти ссылку на свой диплом за 5 минут
-
Свидоми все поймут, не свидоми пойдут жрать инфоцыганщину
-
А щоб зайти в цю групу потрібно диплом показувати? Я ж не влаштовуюсь до вас на роботу
-
Шо там натали, на тебя намекают?
-
Бу ПК НЕ НАДО?
-
Провоцируешь?)
-
Герой подій - Андрій. @DronUSA Ви його знаєте як водій в убері і людина яка зробила пекло учаснику чата. Клевета, яка була піднята ним без доказів і без підстав (окрім особистісних конфліктів) не увінчалась успіхом. Вибачення, які б були в цьому випадку дуже релевантними, здійснені не були. Підірвана репутація донатерів на ЗСУ, підірвана репутація Наталі і її сім'ї, підірвані нерви і переживання. Чи дало це комусь користь? Ні. Люди будуть менше донатити на ЗСУ? Так. Бо після таких гучних і деструктивних заяв — постраждали всі. Втрачена довіра до волонтерів які збирають гроші. Давайте разом подякуємо Андрію за його намагання розкрити злочинців з донатами і явно не через проблема з особистими відносинами! Українці так не мають поступати. Люди мусять залишатися людьми. Дякую за увагу!