Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
😂домовились)
-
Можливо хтось продає монітор?
-
Це твоя особиста точка зору, слабо підкріплена і геть суб'єктивна. Миколанджело навів тобі півдюжини причин, з яких ти жодної не спростував. І так, тут завжди так душно для поціновувачів расейських фестивалів
-
HDMI i VGA
-
Well. Зараз сфоткаю
-
Напишіть в лс
-
Можна тій жінці у доайвинсті попросити тебе записати, плюс вона може подивитися інші драйвтести в прийнятному радіусі де буде раніше слоти та записати туди
-
Це саме Screen Mirroring, але не Dex. У мене нема А53, але на планшеті Samsung працює через Type-C -> HDMI
-
Тілько що в інтернеті знайшов що на сам телефон можна поставили дрова Display Link, без них можливо не запрацює
-
Я потім побачив що адміністратори не схвалюють цей срач. Тож я не продовжуватиму
-
Він істереку закатив стасовно того що назва фесту така ж сама як десь в рфеії думаючи що орги одні і теж самі. Я це опровірг. Інші причини були із серії диванних воїнів які чомусь знаходяться в Канаді. Якщо у когось конкретно до російської мови притензії, то тут багато людей хто їй спілкується, і це не означає що вони підтримують рашку. Якщо це не влаштовує, то мабуть було помилкою їхати у цю країну. Я відповів на питання стаовно фесту з минулого року. Якщо є питання до особистого ставлення оргів до України і тд, то у вас є гугл, є контакти, питайте у них а не у мене
-
«Мы вне палитеке» отстаньте от нас со своей украиной