Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт, можливо тут є кондитери і хтось може спекти невеличкий бенто-тортик на день батька?)
-
Доброго дня, шукаю кімнату для себе або підселення до дівчини в кімнату, розгляну всі пропозиції окрім бейсмента, дякую 4379373102
-
Друзі, знову потрібна наша з вами допомога! Бійцю підрозділу розвідки ДШВ потрібно купити і передати ПБС(глушник) CQB-15 на гвинтівку DDM4. Сума збору 8000 грн!!! Всім наперед дякую за участь!!! Все буде Україна 💪💪💪 Глушник до Ластівки) Тихо відстріляємо кацапів) 🎯Ціль: 8 000.00 ₴ 🔗Посилання на банку send.monobank.ua/jar/5yxpJ6yDm7 💳Номер картки банки 5375 4112 0693 0716
-
Привет всем, украинцы! Знакомый, купил машину, оформил все страховки и тд, чтобы я мог ездить мне нужно какую-то страховку оформлять на мое имя? Если за рулем буду я, поцарапаю бамбер, страховка будет работать? Права украинские, на них можно эту страховку оформить, если надо?
-
Привет друзья Есть хороший способ приумножить капитал на 3-6% с одной сделки Предлагаю сотрудничество Условия хорошие Нужна биржа и капитал Пишите в личку