Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Так от я і думаю про це. Якась має бути ініціативна група людей. Я тут знаю кілька цікавих українців , які допомагають , а в цілому якось розрізнено. Тобто бачу кожен день шахраїв в чатах , а реальних зборів від людей, які тут живуть і дійсно можуть все пояснити і розказати я не зустрічав ще. Якщо в чаті є ті хто активно допомагають , то давайте знайомитися і об’єднуватися .
-
Дякую! 🙏🏼
-
Може, якщо нема такого чату, то його варто створити?
-
Intolerance
-
Свинособаки
-
Я думаю, що можна якось зустрітися ініціативною групою людей і можливо поговорити про те хто і як що робить. Можливо є якийсь чат активних людей, хто допомагає? Поки не дуже знайшов тут ініціативну групу людей. Я живу в Торонто. Маю дружні стосунки з Кракеном ( спец підрозділ , мабуть чули ) . Допомагаю тільки їм зараз. Дуже потрібні автівки постійно, дрони і т.і.
-
Не зупиняйтесь!!! Сил вам у нелегкій справі💪. Ми передаємо всю нашу допомогу з допомогою Тараса( українець,який народився в Канаді і за своє життя був лише один раз в Україні),який організовує і відправляє літаки. Минулого місяця ми задонатили 7 коробок допомоги,яка дойшла прямо в руки нашим військовим. Разом МИ СИЛА!!!!
-
Давайте будемо стриманими один до одного. Можливо людина помилилася і зараз подумає і зрозуміє , що реально сказала дурню.
-
Тут вже українці забули про війну. Ми їм нагадуємо і собі нагадуємо.
-
Я жила навпроти того будинку в Дніпрі . Там багато людей під завалами і скоріш за все є діти, бо субота і якщо хтось публічно доносить до людей, що в Україні відбуваються теракти в цю саму секунду і не можні забувати про це не на мить , а Ви пишете, що не хочете це бачити , то просто проскрольте повідомлення