Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Как быстро оформить доверенность в Канаде на бабушку, которая в Украине?
-
UCrazyStandUpComedy запрошує на стендап українською цієї неділі! SoCap 154 Danforth Ave, Toronto 2 Липня о 7pm
-
По-моему, его просят везде. Нужно носить с собой
-
Доброго дня, шукаю помічника (1 людину) для переїзду на завтра, приблизно на 3-4 години, після обіду. Оплата 30$/година
-
Доброго дня, шукаю матрас розміру queen. Можливо хтось готовий віддати або продати за мінімальну ціну. Знаходимося в центрі Торонто.
-
Мы приехали 16 мая, и нам и людям которые прилетели с нами на рейсе (семьи 3-4) дали отель, организация CUAIS уже на выходе из аэропорта. Отель лично у нас был нормальный, в Миссиссаге, с возможностью позавтракать по скидке, с мини спорт залом и бассейном. Так что желаю чтобы и вам дали отель 🙏
-
Вам дали потому что вы семьей летели, а я один, парень 18 лет. Там по категориям дают, сначала женщинам, потом пожилым людям, а если остаётся место, то уже парням
-
Ссылочку на диплом бы
-
Шукаю дівчинку на підселення на серпень-вересень в квартиру район Ліберті Вілидж. Пишіть за деталями в приватні повідомлення 🪄❤️
-
Шукаю на підселення одну людину , адреса 2495 Lake Shore , квартира 1 badroom, місце чудове, рядом озеро, 1100 $ міс. В мене вона проплачена до 1го липня, далі сам не потягну за 2200$ тільки недавно приїхав , тому і шукаю з ким розділити, або ж може хтось знає хто здає кімнату Етобіко Місіссага терміново потрібна. Дякую за увагу.
-
Всім добра! Потрібна допомога або порада, буду вдячна за відповідь всім. Я знаходжусь в Німеччині а мій брат нещодавно виїхав до Торонто. Він глухонімий🦻 і зараз терміново шукає будь-яку роботу. В Україні останні 6 років працював на будівництві вміє робити багато чого. Вчора він пробував влаштуватися через фірму посередника маляром, в результаті відправив 300 💵 і йому перестали відповідати. Може хтось порекомендує куди можна звернутися в пошуках роботи або знає де є робота.
-
Запитаю, знаю фірму з будівельно-оздоблювальних робіт у Торонто, якщо наймають – дам знати.