Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Вже в цю п'ятницю! Квитків залишається все менше і менше, а ти вже встиг придбати? www.eventbrite.com/e/party-tickets-469664347707 переходь за лінком. Ціни як і минулого разу, найвигідніший варіант придбати квиток за 60$ для трьох людей, це всього по 20$ долларів з одного Також 1.Квиток для однієї персони - 30$ 2. Квиток для двох персон - 50$ Можна придбати квитки на вході теж. Вхід 19+ Підписуйся на нашу інсту @sercevohouse
-
Всім привіт! Хто знає, скільки ДОЗВОЛЕНО привозити пачок хітсів/сигарет? Знайшла на офф сайті, що блок Якщо один блок буде в багажі, то скільки я ще можу купити в dutyfree? Куплене там буде рахуватися чи ні? Дякую🙏
-
Здравствуйте! Собираемся лететь в Торонто, подскажите пожалуйста с чего нужно начать? Буду очень благодарна за информацию
-
Я завтра лечу, але вже в Польщі 😅
-
Привіт, друзі! Чудові новини🎉🎉🎉 Памʼятаєте ми робили опитування щодо можливого благодійного кінопоказу? Так от, наш перший благодійний показ відбудеться вже у грудні, 18-го числа!! Серед 25 фільмів, які ви назвали, ми вибрали один, який отримав найбільшу кількість побажань. Чи вгадаєте ви, який саме? Підказка на фото (вгадаєте фільм по силуету, зробленому з кадру цього фільму?) Пишіть ваші здогадки у коментарях👇
-
Буквально днями хтось писав, що їде. Зараз пошукаю