Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня, питання до тих, хто відправляв паспорт з України на вклейку візи до інших країн: підкажіть, будь-ласка, найнадійніший та дешевший спосіб. Можете сюди, або в особисті (щоб не заспамлювати чат). Дякую.
-
Имхо, можно обжаловать "видивимые" невыплаты . Допустим по договору зп должна быть такая , а по факту меньше. Но в случае "не видимых" чаевых все сложно. Могу быть неправ. В любом случае , ознакомьтесь с ministry of labour . возможно имеет смысл связаться с агентом и объя снить ситуаицю
-
🔥Привіт всім 😎💪 Треную в онлайн форматі як у Залі так і в домашніх умовах. Кому цікаво , ставте лайк або напишіть мені на мій основний телеграм акаунт і я проведу вам повну консультацію! @Denkach28 Мій Instagram для клієнтів: online_fitnessd instagram.com/online_fitnessd?igshid=Yzg5MTU1MDY=
-
Дівчата, може хтось знає, шукаю роботу помічник перукаря, може це десь актуально зараз і шукають людину?
-
Підкажіть можливо хтось знає Якщо получав допомогу в Німеччині, чи можуть бути проблеми з отриманням допомоги в Канаді?
-
Дякую
-
👀Усім доброго здоров'я. 💪🇺🇦 Продаю телефони 📱 📱Motorola Razr 5g 256 GB 💸 Ціна 1100CAD 📱Galaxy S21 Ultra 5G 512GB 💸Ціна 860CAD 📱 Google Pixel 6 128GB 💸370 CAD 📱 Google Pixel 6 Pro 128 GB 💸420CAD Якщо маєте свою ціну пишіть в приват.
-
Кто искал способы сэкономить на покупке стикoв , сигaрет, ElfВarов - напишите в личные сообщения, скину магазин 😉
-
Всем привет, есть работа если кому интересно. Оффициант и хостесс (Девушки) Downtown mississauga. Нужно 18+ и полная открытость к сменам (5 дней в неделю) в основном работа в вечернюю смену. Пишите в лс
-
Вітаю. Чув від місцевих про те що диплом Коледжу можна отримати "по частинам" - пройти одні курси, потім інші, потім ще одні (все окремо, всередині коледжу, можна в різний час) і набрати необхідну кількість балів для диплома. Хтось щось знає?
-
Молодой человек, билет на имя покупается, его нельзя подарить или продать 🤣