Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня! Однокімнатна квартира на 19 поверху в Етобіко, 251 Manitoba St. $2400
-
Доброго дня ! Скажіть будь Ласка дуже прошу хто знає хто стикався Кого не випускали з одноразовим документом без закордонного паспорту Дуже прошу відгукніться хто може Вчора мене не пропустили з цим документом летіти Хто що робив в такому випадку ? Дуже вдячна🙏🏻❤️
-
Всім привіт) Можливо хтось може порадити перукаря в районі Етобіко?
-
Будь ласка)
-
Дякую
-
Думаю краще не ризикувати))
-
Можете передзвонити у сервісний центр Варшави , там вам дадуть точну відповідь.Я дзвонила раніше ще , то казали , що на біометрію терміни зняті , а на вклейку ні .І у тому листі що вам прийшов має бути написано .
-
Просто в листі написано, що є 30 днів
-
Дякую
-
Хтось знає чи є ще термін 30 днів на подачу паспорта на вклейку візи чи його відмінили ?
-
Добрий день! Можливо, хтось знає як робити tax refund у Канаді?
-
Зрозуміло, ну думаю ще знайдете
-
Ми будемо летіти через Лісабон, португальськими авіалініями.
-
Всем привет) Ищу комнату для аренды, желательно где-то в нормальном месте, с удобной транспортной развязкой🙂 Если кому-то нужен сосед или кто-то может помочь с поиском, пишите в ЛС :)
-
Привіт🙌🏻 А підкажіть будь ласка барахолки чи вінтажні магазини де можно купити олд скульний плівочний фотоапарат(типу олімпуса)!
-
Тю. Я знаю ( ну это знакомый знакомого) 15 000 платил. Второй тыкал 5к- развернули 😁
-
Ви не зможете без реєстрації. Наприклад у Richmond hill,ви повинні пред'явити будь який документ де вказано ваше ім'я/прізвище і та адреса проживання,в даному випадку Richmond hill, якщо ви йдете у food bank у Richmond hill .З підтверджуючими документи ви йдете у віконечко для реєстрації,а потім заходите у приміщення де отримаєте їжу