Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Love from usa to Ukraine
-
Oh wow it morning
-
Привіт может в когось є ромашковий чай у пакетиках, чи може якийсь розсипний, бо тут його неможливо знайти, я знаю його тут здается заборонили, чи типу того?
-
Вы до сих пор там стоите ? Неделю назад видела такое же сообщение
-
Вітаємо Наталія, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Всем привет! парень 18 лет, срочно нужна комната в центре, даунтауне, либерти виледж, парк дейл. У кого есть варианты, пишите в лс.
-
Дякую за відповідь!
-
Доброго дня! Якщо ви потребуєте допомоги щодо пошуку житла у Торонто та околицях, допомоги у працевлаштувані та отриманні усієї необхідної вам інформації, звертайтесь! The Housing Help Center безкоштовно допомагає українцям. Можете скористатись також щотижневим Foodbank-ом та іншими програмами. Допомагаємо усім. Зертайтесь! Tel: +1 (416) 818-4603 Email: [email protected]
-
Кто знает, я делал визу когда было 17, и не сдавал биометрию, сказали потом в Канаде делать. Сейчас 18, и я приехал, нужно делать или нет? А то одни говорят что не нужно, вторые что на почту должно прийти письмо, и если прийдет, только тогда делать.
-
-
Вітаємо Yulia, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇