Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня, скажіть будь ласка, чи працює ще допомога для українців, що прибувають до Канади в Торонто, коли волонтери в аеропорту, допомагають знайти чи оплатити готель / житло на 2 тижні ? Дякую))
-
Доброго дня) а як це відбувається, не підкажете? Можете в особисті написати)
-
Дякую, зв'яжуся з ними
-
Вітаємо Rastamaan, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Виктор [1719839721] надсилає спам повідомлення. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 27/07/2023 23:47.
-
t.me/beztrivogviezd
-
Вітаємо Марк, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Доброго дня , порадите страхову на авто , маю дж фул но стаж не врахували , нащитують космос, може хтото з цим зтикався
-
Для примера я ехал с 200 евро.Они у меня так и остались, потому что со старта дали жилье и денег 3 к. Ну а потом я нашел комнату и работу и дальше началась украинская мечта. Бабки приходят, куда потратить не знаю 🤷♂ Так что со старта если пойдете работать на любую работу, то денег с собой много не надо. Если вы хотите жить на Манхеттене и искать творческую работу мечты,чтобы нужно было работать час в день, то надо много денег. Потому что на эту вакансию претендует очень много людей) По зимней одежде берите с собой ценное и долговечное. Тут одежда сложнее футболки и джинс стоит дорого.