Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт всім Терміново з вересня шукаю кімнату або студію. Торонто Може хтось також приїзжає у вересні. Можемо шукати разом 😊
-
Через paypal
-
Дуже дякую ☺️
-
Привіт, Вітаю з рішенням щодо такого чудового кроку. На мій погляд, все, що вам потрібно, це мати найрозумніший розум, найсильнішу волю й обман, щоб досягти успіху, а також найкраще продуманий і організований план вашого кроку. Все інше буде легко. Мої найкращі побажання тобі та удачі.
-
Вітаємо Альона, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Чи можливо хтось знає україномовного дерматолога в Etobicoke? Буду дуже вдячний за допомогу.
-
Вітаємо ., 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Дають без проблем ,зараз немпє черг
-
Це незначна проблема з сантехнікою. Звернутися до сантехніка для такого питання буде занадто дорого. Існують різні способи вирішити її самостійно. У нас в магазинах є матеріал і пристосування для відкриття засміченого водостоку. Home depot. Canadian Tires, etc. Even Dollarama.
-
Вітаємо Anna, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇